Oglas
· · Komentari: 1
POZNATI

Vesna ĐOGANI uhvaćena u NEOBIČNOJ AKCIJI! Dok ona ČUČI u tamnom prolazu, evo šta ĐOLE mora da radi (FOTO/VIDEO)

Popularni denseri iskoristili su sunčano vreme u srpskoj prestonici

1617302649_grand_specijal_31032021_0049.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Bračni par Đogani, Vesna i Đole žive život punim plućima, bilo na ulici ili na društvenim mrežama.

Pročitajte još: Milica Milša oduševila fanove FOTOGRAFIJOM iz mladosti: "Bila si i ostala lepotica" (FOTO)

Posebno su aktuelni i aktivni na relativno novoj društvenoj mreži Tik Tok, na kojoj Vesna Đogani svakodnevno kači nekoliko snimaka na kojima igra ili snima scene iz njihovog svakodnevnog, porodičnog života.


Foto: Magazin Novosti

I konačno, danas smo imali priliku da vidimo i kako nastaju ovi snimci. Iako nam isprava nije bilo jasno zašto Vesna Đogani čuči u jednom prolazu u centru Beograda, a Đole je snima iz različitih uglova, kada smo smo otišli na Tik Tok sve je postalo mnogo jasnije.

 

@vesnadjogani

Ono kad je draft bolji😒😜🥳🥳##vesnadjogani ##vesnatory ##fyp ##foryoupage ##xyzbca ##foryou ##viral

♬ original sound - DjoganiVesna

Popularna denserka nije odolela hitu na društvenim mrežama, pa je i ona đuskala uz pesmu Miki Milane, koju izvorno izvodi Vera Matović, a koja je odnedavno postala viralna!

Pročitajte još: I sa 4 godine oduševljavao je trenere: Pogledajte snimak na kom mali Nole RAZBIJA (VIDEO)

@vesnadjogani

💕💕💕##vesnadjogani ##vesnatory ##fyp ##foryoupage ##xyzbca ##foryou ##viral

♬ original sound - DjoganiVesna

Naime, i današnji osunčan dan Đoganijevi su iskoristili i u šetnji Beogradom snimili su niz video klipova, koji su za kratko vreme postali pravi hitovi na Tik Toku.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas