Oglas
· · Komentari: 0

VIDI NA ŠTA LIČIŠ! Rada u suzama zbog Snežane Đurišić: "Mnogo me je povredila"

KADA se pre više od 10 godina talmičila u "Zvezdama Granda" Rada Manojlović najoštriju kritiku dobila je od Snežane Đurišić.

1698012397_80250_rada-sneza_ig.jpg
Foto: Jutjub printskrin/Zvezde Granda, ATA images
Oglas

Rada Manojlović otkrila je  svojevremeno da su je tokom takmičenja u Zvezdama Granda jako povredile reči Snežane Đurišić.

Naime, Rada je ispričala da ju je koleginica Snežana Đurišić svojevremeno veoma povredila komentarišući njen fizički izgled. Pevačica je rekla da je tokom takmičenja Zvezda Granda dobijala razne zlurade kritike, a jednu od njih upravo joj je uputila predsednica žirija.

- Snežana Đurišić me je u toku takmičenja prilično povredila svojim komentarom koji se tiče mog izgleda. Kada sam se pojavila na sceni “Zvezda Granda”, nisam očekivala da će neko da komentariše i moj izgled. Mislila sam da sam došla da pevam i da je samo to bitno. Međutim, Sneža mi je tada rekla da moram da popravim zube i da mi je prekratka suknja, da sam vulgarno obučena… Ma ništa nije bilo dobro! Ti pod hitno moraš da središ zube, vidi na šta ličiš! Ona ima plave, opasne oči kao lisica. Kada te pogleda, smrzneš se i uplašiš. Deluje strogo, a zapravo je dobra duša – priča Rada.

- Kada smo se mi takmičili, to nije bilo kao sada. Nisi mogao sve da kažeš, bili su vrlo svedeni. To je za mene bila katastrofa, plakala sam, bila sam veoma tužna. Mislila sam: `Čemu sve ovo kad zubi ne valjaju`. Onda sam nakon svega videla i sama da bih bolje izgledala s lepim osmehom, pa sam otišla i uradila zube.

Pevačica je priznala da je ipak veoma zahvalna Snežani jer je bila iskrena:

- Sada sam joj veoma zahvalna na tome. To je nešto najlepše što je Snežana mogla da mi kaže i veliko joj hvala.

BONUS VIDEO:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas