· · Komentari: 0

"Gazirane sokove sam pila čim otvorim oči": Jelena Kostov otkrila kako je smršala - "Slatkiši su mi bili porok" (FOTO)

Jelena Kostov tokom pandemije koronavirusa ugojila se nekoliko kilograma

1677840677_kaca_marko_katja_15122022_0070.JPG
Foto: ATA images

Jelena Kostov u septembru prošle godine ostvarila se drugi put u ulozi majke, kada je na svet donela devojčicu Milu. Pored Mile, Jelena je i ponosna mama dečaka po imenu Milija. Već duži niz godina bavi se pevanjem, a malo ko zna da je završila i Muzičku akademiju i stekla zvanje diplomiranog teoretičara umetnosti.

Lepa i atraktivna pevačica ne krije da nije imala problema sa kilažom i da je imala trbušnjake, iako nije trenirala. Međutim, godine su učinile svoje, te joj se metabolizam usporio. Pored toga, tokom trajanja karantina, kada nije bilo nastupa, više je jela što je rezultiralo kilogramima viška.

- Nikada ranije nisam imala problema sa kilažom, iako sam jela sve što sam želela. Majka priroda je bila blagonaklona prema meni, uvek sam imala trbušnjake, a nisam ni prošla pored teretane. Jela sam sve što sam htela, po 300 grama čokolade dnevno. Gazirani sok sam pila čim otvorim oči. Tako sam dugo živela, dok godine nisu učinile svoje, pa mi se metabolizam usporio - ispričala je svojevremeno pevačica, kako prenosi "Glossy", pa dodala da se tokom trajanja karantina ugojila tri kilograma:

- Živela sam 200 na sat zbog posla kojim se bavim. Kada sam postala majka, bila sam i zbog sina hiperaktivna. Međutim, zbog korone sam se zatvorila u kuću, imala sam sve manje nastupa i samo sam jela. Dešavalo mi se da ustanem u tri ujutru da jedem čokoladu! Tako sam se ugojila tri kilograma. Meni je to bilo katastrofa, iako mnogi misle da nije strašno. Bila sam nezadovoljna kad god bih se pogledala u ogledalo.

Na početku joj je bilo vrlo teško da se odrekne slatkiša:

- Bilo mi je teško, nisam mogla da se "otkačim" od slatkiša. Ne pušim, ne pijem alkohol, ali je zato moj porok bili su gazirani sokovi. Uspela sam da se skinem sa nje, ali sam se opet vratila! Po jelovniku nutricionistkinje morala sam da jedem na tri i po sata. Pila sam dve do tri litre tečnosti dnevno - vodu, čaj, limunadu... U početku mi se voda nije pila, jer sam je ranije slabo konzumirala, ali sam se posle navikla. Prestala sam da jedem testeninu i začinjena jela, slatkiše sam znatno smanjila.

Pored ishrane, Jelena je promenila i druge loše navike:

- Ležem i ustajem rano, što je veoma bitno za zdravlje i imunitet. Pošto sam od početka pandemije imala više slobodnog vremena, uvidela sam u čemu grešim i zašto sam stalno umorna i neispavana. Otkako ležem ranije, budim se srećna, zdrava, nasmejana... Spremnija sam za pešačenje i sa lakoćom obavljam sve obaveze. Nemam više nikakve tegobe. Ranije me je glava stalno bolela, ali to više nije slučaj otkako ne čačkam telefon pre spavanja i ujutru čim otvorim oči - zaključila je Jelena.

Bonus video:

 

      Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.