· · Komentari: 0

"Za sve što prolazi i dolazi": VATROMET, BUKETI RUŽA I TORTA, pravo veselje u domu NATAŠE BEKVALAC (FOTO)

Nakon što ju je sa drugaricama odvela u Pariz pre rođendana, pevačica je najstarijoj mezimici priredila veče iznenađenja, na njen poseban dan

1679131732_Bekvalac-naaslovna.jpg
Foto: ATA/Instagram printscreen bekvalac

Da vreme leti, dokaz je i to što je Hana, starija ćerka Nataše Bekvalac upravo napunila 16 godina! Pevačica se potrudila da rođendan ćerke učini nezaboravnim.

Koliko želi da se oseti posebnom i voljenom, Nataša je pokazala, priredivši Hani mnogobrojna iznenađenja: vatromet, ruže i tortu, u društvu prijatelja u njihovom domu.

Foto: Instagram printscreen/bekvalceva

Bekvalčeva je sve to podelila sa pratiocima na Instagram profilu, a prvenstveno se emotivnom porukom obratila ćerki i raznežila sve:
- Danas opet za tvoj rođendan ja pevam. Pevam za sve naše najvažnije datume, a ti šesnaest godina sve razumeš kao velika. Zapravo, kao velika si bila otkad si bila mala. Moja si najveća prva prava ljubav, bebo. Hvala ti što si najbolja ćerka na svetu, hvala ti što sam ti baš ja mama, hvala ti za sve što prolazi i dolazi. Voli te mama na svetu najviše, srećan ti rođendan ljubavi moja - napisala je Nataša i dodala:

Foto: Instagram printscreen/bekvalceva

- Šesnaest godina živim ljubav sa tobom, učiš me životu, dobroti i pokazuješ šta znači bezuslovno voleti. Ponosna sam na svaki tvoj korak i svoj sa tobom. Najlepše na svetu je biti tvoja mama. Volim te sine moj.

Hanu je danas dočekala rođendanska torta, kao i buket crvenih ruža sa nekoliko medvedića, što ju je bez sumnje oduševilo.

Nataša je spektakularnim vatrometom upotpunila rođendansku atmosferu, a tu su bile i Hanine drugarice koje su je velikim buketima iznenadile i zajedno sa mamom učinile 16. rođendan nezaboravnim.

Podsetimo, Nataša je samohrana majka dve devojčice, Hane i Katje, o kojima neretko priča u medijima, a sudeći po svemu, pevačica ima prijateljski odnos sa ćerkama i ne krije ponos i ljubav koje oseća.

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.