Oglas
· · Komentari: 0
OTKRIVENA TAJNA

"Zar ja da ti brišem suze" je jedan od najvećih Džejevih hitova... Nakon 33 godine otkrivena je tajna ove pesme (VIDEO)

Iza sebe je ostavio na desetine hitova

1607612185_dzej.jpg
Foto: YouTube printscreen /Dzej Ramadanovski
Oglas

Džej Ramadanovski, preminuo je 6. decembra. Iza sebe je ostavio pregršt hitova zbog kojih će večno živeti.

Pročitajte još: POČIVAĆE SA IKONOM SVETE PETKE: Džej se njoj molio i govorio da je Bog jedan

Jedna pesma, koju je legendarni pevač među prvima snimio, bila je "Zar ja da ti brišem suze", koja se i dan danas peva na svakom veselju, ali pre 33 godine, postojalo je mnogo pevača koji su želeli da otpevaju stihove koje su uradili Marina Tucaković i Futa Radulović.

Iako su mnogi imali ideju da bi pesma bila idealna za Miroslava Ilića, koji je u to vreme bio glavna zvezda na našim prostorima, Mira Kosovka , koja se tada zatekla kod Marine i Fute, dok je Džej pevao ovu pesmu, bila je opčinjena tekstom ove pesme  i smatrala je da niko drugi sem njega ne bi umeo da je iznese na taj način.

- Čim počne da peva, meni suze krenu. „Zar ja da ti brišem suze“ niko neće otpevati bolje od Džeja. Biće drugih pesama za druge pevače, vi ste majstori za hitove, napravićete ih još ko zna koliko, samo dajte sada onom malom šansu... On je čista emocija - rekla je Mira Futi i Marini, dok naš slavni tekstopisac, ni trenutak nije oklevala, već je upravo dala Džeju. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas