Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

Zavoleli smo je u seriji "LJUBAV, NAVIKA, PANIKA", a potom je otišla u Ameriku"! Evo kako danas izgleda MARIJA KARAN (FOTO)

Popularna glumica Marija Karan ponovo boravi u Beogradu

1624663731_karan.png
Foto: InstagramScreenShot/marakaran
Oglas

Posle višegodišnje izolacije od javnog života, popularna glumica Marija Karan ponovo je u Beogradu gde sada živi sa svojim sinom, koji je dobila u braku sa Džoelom Lubinom, sa kojim je nedavno stavila tačku na brak.

Pročitajte još: Tanja Savić konačno je vratila decu u Srbiju, a ovaj najemotivniji trenutak promakao je svima (VIDEO)

Glumica Marija Karan po svemu sudeći, aktivno će se vratiti u glumačke vode srpske kinematografije obzirom da je i juče viđena na konferenciji za novinare na kojoj je najavljen program 58. Oktobarskog salona - Beogradskog bijenala u Muzeju grada Beograda.


Foto: Ataimages

Glumica Marija Karan

Glumica Marija Karan karijeru je počela da gradi 2001. godine. Diplomirala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a popularnost je stekla 2004. godine, ulogom Marije Stanimirović u filmu Jesen stiže, Dunjo moja. Nastavila je s ulogama u popularnim filmovima Kad porastem biću Kengur i Sedam i po, kao i serijama LJubav, navika, panika.

Pročitajte još: Miloš Biković na teškim mukama: Pogledajte ko mu zadaje ozbiljne probleme (VIDEO)

Već 2007. godine je glumila u jednom od najuspešnijih srpskih filmova te godine, Četvrti čovek. Pored glume, velika strast su joj odbojka, stoni tenis i fitnes-biciklizam.


Foto: Ataimages

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas