Oglas
· · Komentari: 0

Roditelji nisu želeli da postane glumica: Evo kako izgleda majka Marije Karan (FOTO)

Marija Karan važi za jednu od najlepših glumica sa ovih prostora

1674568776_marijakaran.png
Foto: Instagram/printskrin/marakaran
Oglas

Kada se pojavila 2004. godine svi su odmah primetili njenu nesvakidašnju lepotu koju je zadržala do danas, a jednom prilikom su je proglasili i za osobu koja ima idealne proporcije lica.

Glumica Marija Karan ne prestaje da oduševljava svojim izgledom, a zanimljivo je da njen životni poziv ispočetka uopšte nije trebalo da bude gluma.

Pored glume, Marija je vrlo snalažljiva i kada je moda u pitanju, pa tako često iznenađuje publiku na društvenim mrežama upečatljivim modnim izdanjima.

Kako je i sama otkrila, s obzirom na to da joj je otac lekar, a majka medicinska sestra, bilo je logično da i ona nastavi u tom pravcu, stoga je prvo upisala Zemunsku gimnaziju, prirodni smer.

Kada je u trećoj godini shvatila da je zanima gluma, ostao je samo zadatak kako to saopštiti roditeljima.

- Kad sam spomenula da ću da se bavim glumom rekli su: "Ne, nikako". Za njih je to bio svet koji nisu razumeli, koji je dosta stran i apstraktan. Međutim, danas su ponosni na mene i na život koji sam napravila u inostranstvu - otkrila je ona jednom prilikom.

Pročitajte još: Alek Boldvin nastavlja sa snimanjem filma Rust uprkos tome što je optužen za ubistvo iz nehata

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Karan (@marakaran)

Marija priznaje da i danas voli da se posavetuje sa roditeljima koji joj uvek pružaju neizmernu podršku, a koliko je vezana za njih pokazala je nekoliko puta i na društvenim mrežama.

Jednom je objavila fotografiju sa majkom Dobrilom i momentalno privukla samo pozitivne komentare. Tada je postalo jasno na koga Marija liči i kakva genetika je zaslužna za njen izgled.

Pročitajte još: Fotografija ELME SINANOVIĆ stara 27 GODINA: Koliko se poznata pevačica promenila?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Karan (@marakaran)

Ti si moja dobra vila, volim te najviše na svetu - napisala je glumica ispod objave.

Podsetimo, Marija iz braka sa Džoelom Lubinom ima sina Marka Lea.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas