Oglas
· · Komentari: 0

Zašto je Nole odvojen od SRPSKOG tima u Španiji? Svaki dan putuje 150 kilometara zbog njih

Novak Đoković je otputovao u Španiju kako bi pokušao da obraduje svoju zemlju pobedama u četvrtfinalu Dejvis kupa, a za najpoznatiji španski sportki list je otkrio zbog čega je odvojen od ostatka tima

1700739366_Foto-Profimedia-Novak-Djokovic.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Novak Đoković koji je po sedmi put pobedio u ATP finalu u Torinu, debituje danas u četvrtfinalu Dejvis kupa protiv Kamerona Norija. Ekipa "Večernjih novosti" je stigla jutros u Španiju, a naš specijalni izveštač, Nemanja Rašić sa "Nportal.rs", prenosi nam delić atmosfere pred finalni turnir Dejvis kupa koji se održava u Malagi. Srbja danas irga prvi meč protiv Velike Britanije, a cela nacija se nada pozitivnom ishodu. Najpoznatiji španski sportski list "Marka" je danas objavio intervju sa našim teniserom u kom je on, između ostalog, otkrio i zbog čega svaki dan prelazi oko 150 kilometara i zašto nije sa ostatkom tima.

Novak Đoković ima rezidenciju u Marbelju u koju svakonevno putuje. Tu je za vreme pandemije mogao da nastavi da trenira tenis uz pomoć brzog terena koji je izgrađen u njegovoj kući. 

- Volim Malagu, to je jedno od retkih mesta koje se može naći u Evropi sa skoro svakodnevnim suncem koje vam omogućava da vežbate na otvorenom tokom cele godine - rekao je on.

Dvadesetčetvorostruki grend slem šampion, nakon što završi trening na Martin Karpeni i obeduje sa članovima srpskog tima, putuje u Marbelju da prespava u svojoj kući. ​Tamo ga čeka porodica, supruga Jelena sa sinom Stefanom i ćerkom Tarom, da ga razmazi i natera da se odvoji od tenisa, bar na nekoliko sati.

Foto: Nemanja Rašić

Đoković će iskoristiti lepo vreme na Kosta del Solu i tamo odraditi deo svoje predsezone.Treba napomenuti i da je jedan od njegova dva trenera, Karlos Gomes-Erera iz Marbelje.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas