Oglas
· · Komentari: 0

Zendaja ima novu frizuru: Privlačila poglede u Parizu, a na poklon je dobila i kroasan (FOTO/VIDEO)

Zendaja je trenutno jedna od najperspektivnijih mladih glumica na svetu. Pored priče o glumi, često je na meti komentara i njena lepota

1712578907_236a8070213ec7d14c7eb86fb9c19b27347fd78d.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Hodajući crvenim tepihom u Parizu mlada glumica je pokazala veliku promenu - novu boju kose. Do nedavno crnka kraće kose, sada se pojavila u potpuno drugačijem izgledu. 

Talasastu plavu kosu zagladila je iza ušiju, pa su se njene crte lica samo još više istakle.

Za premijeru novog filma nosila je dugačku belu haljinu A kroja i bez ramena, a elegantan izgled upotpunila je dijamantskom ogrlicom, minđušama i krupnim prstenjem.

Foto: profimedia

Zvezda „Euforije” je dok je šetala crvenim tepihom sve vreme obraćala pažnju na obožavaoce i zastajala da se pozdravim i da autograme, a čak je dobila i ogroman kroasan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WWD (@wwd)

 


 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas