Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

Žiri Zvezda Granda ostao u šoku: Jelena Karleuša dobila nepristojnu ponudu

Takmičenje za Zvezde Granda, svake nedelje donosi nova zanimljiva dešavanja

1620650215_karleusa.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva
Oglas

Ove nedelje u emisiji Zvezde Granda Specijal, Jelena Karleuša kao i uvek bila je glavna tema, ali verujemo da diva nije očekivala da će usred emisije dobiti nepristojnu ponudu od majke jednog od takmičara.

Pročitajte još: Uraganke se IZBLAMIRALE u kvizu znanja: O njihovom odgovoru bruji Srbija! (VIDEO)

Strahinja Živanović, koji je uspeo da se plasira u šesti krug takmičenja, zadobio je veliku pažnju Jelene Karleuše, koja je oduševljena njegovim glasom, ali i stasom, a mladi takmičar je otkrio da je njegov tata, veliki fan, popularne dive, što je pokazao tokom njenog boravka na Kopaniku, kada joj je omogućio da na žičaru ode preko reda, kao da će joj biti i lični telohranitelj.

Ipak, ovo se nije svidelo mami od takmičara, pa je poručila da će ona u šestom krugu doći da podrži sina, jer ima odličan predlog za pop divu.

- Svima je poznata tematike mog tate i Jelene Karleuše. Svi pitaju mamu kako je to dopustila - rekao je Strahinja u emisiji "Zvezde Granda specijal" pa dodao - Mama je najavila dolazak u podršku sledeći put. Napraviće trampu sa Jelenom. Duško ide kod nas, tata ide kod Jelene, ali razliku u kilogramima između Duška i tate, Jelena mora da doplati - rekao je Strahinja i izazvao smeh, a onda dodao:

- Realno, ja ne pevam. Negde mora da se profitira, pa onda da utopimo tatu. I mama da pobedi.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas