Oglas
· · Komentari: 0

"ŽIVELA SAM U PRIKOLICI SA BIVŠIM DEČKOM": Izjava Matee Milosavljević koja je iznenadila javnost

Podatak o glumici koji mnogi nisu znali

1713863452_Foto-Printscreen-Insatgram-mateus31.jpg
Foto: Printscreen/ Insatgram - mateus31
Oglas

Glumica Matea Milosavljević proslavila se ulogom Sofije Šubarević u seriji "Igra sudbine", a svojevremeno je ispričala da je zbog dečka živela u kamp kućici na Adi Ciganliji, a njena izjava izazvala je tada brojne reakcije javnosti.

Matea je tada, gostujući u emisiji "Šok-tok", istakla da je to za nju bilo jedno predivno iskustvo, da su njeni prijatelji tako nešto očekivali od nje, dok su mama i baka bile u šoku zbog njene odluke.

- To je jedno predivno iskustvo, živela sam u kamperu sa tadašnjim dečkom, jer to je bilo jedino njegovo stanovište u tom trenutku. Upoznali smo se na Adi Bojani, pa smo bili malo na Kopaoniku, sa kamp kućom i onda je došao red na Beograd i jedino gde smo mogli da stavimo to je bio parking Ade Ciganlije - rekla je Matea.

- Stvarno je jedno predivno iskustvo, i na prvu pomisliš kao 'kako ću da živim ovde', 'kako ovo, kako ono', ali zapravo shvatiš da ti malo treba da budeš srećan. Budiš se, Ada, priroda pored tebe, šta ćeš lepše. S obzirom da me poznaju, svi su očekivali tako nešto od mene. Mama i baka su onako malo bile u šoku, ali brzo su se navikle i one, nisu dolazile na kafu, mi smo dolazili kod njih. Naučila sam da mi ne treba vila, da mi ne treba ne znam kakav stan i luksuz, ovo je luksuz! Bilo je raznih nezgodnih situacija. Baš je bilo, onako, hladnih noći. Nije bio funkcionalan toalet, tako da smo se i tu snalazili na razne načine. Sve to ima svoju draž. Lako je širiti se po stanu i uživati, hajde uživaj pod ovakvim okolnostima", rekla je tada glumica.

Ona je pre godinu dana ponovo šokirala sve kada je pokazala kako se vozi sa đubretarima.

Matea se tada, bez ustezanja, popela na kamion i tako vozila, što je potom završilo na Instagramu.

- Kratko, ali jako slatko iskustvo, moram priznati - napisala je ona u opisu objave.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas