Oglas
· · Komentari: 0

Trojpec po prvi put o vezi sa našom poznatom glumicom: "Osvojio me je njen zarazni smeh"

Glumac Miloš Petrović Trojpec nedavno je uplovio u vezu sa glumicom Mateom Milosavljević, ali je par svoju ljubav skrivao od očiju javnosti.

1712644188_beefeater_zurka_22062023_0024.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Trojpec je sada prvi put progovorio o ljubavi i otkrio da li je prednost njegove ljubavi što mi je devojka iz iste branše.

- Ne bih se bavio tom analizom, prednost je kada je to dobar i iskren čovek. Mene je kod nje osvojio smeh, njen zarazni smeh - otkriva iskreno glumac za “Blic“ i dodaje da ga lepša polovina ne kritikuje.

- Ne, ona me dosta hvali. Pričamo o svemu i komentarišemo sve. Tu je i dobra je podrška.

Miloš ne krije da bi voleo da se nađe u istom kadru sa Mateom.

- Voleo bih da budemo zajedno na projektu, ali o tom potom. Mislim da bi bilo dosta duhovito, zavisi u kojim ulogama bi se našli, ali smo skoro imali ponudu. Trebali smo da radimo jedan diplomski film i zvala nas je jedna rediteljka. Nismo mogli da uskladimo vreme i to se odložilo, ali postoji i dalje ta mogućnost - kroz osmeh kaže glumac.

(Blic)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas