Oglas
· · Komentari: 0

Život pretočio u film: Rasta otkrio detalje sa snimanja - "Bilo mi je teško neke situacije ponovo proživljavam" (FOTO)

Reper je otkrio i da li će se Ana Nikolić pojaviti u njegovom filmu

1678012510_Stefan-Djuric-Rasta-ATA-images.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Turbulentan život Stefana Đurića Raste, oduvek je intrigirao medije, posebno period koji je proveo u zatvoru.

Čitavo ovo iskustvo dalo je novi podsticaj popularnom reperu da svoj život pretoči u film. Rasta je u emisiji „Prvi red“ na televiziji K1, otkrio kakvo iskustvo nosi sa snimanja i da li mu je bilo teško da neke situacije ponovo proživljava.

- Ideju za film dobio sam zajedno sa mojim saradnicima dok smo radili na novom albumu - kaže Rasta i otkriva kako se navikao na ponovnono preživljavanje pojedinih momenata.

- Lagano sam se privikavao da se ponovo dešava ova situacija. Čak sam i kod kuće imao izgrađen set, dok sam imao nanogicu, tako da sam i tada snimao pritvorsku jedinicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STEFAN (@stefanrasta)

Iako u filmu glumi sebe, Rasta otkriva koji delovi snimanja su mu bili najteži.

- Bilo mi je teško iskreno. Imam tragove na rukama od lisica, neprijatno iskustvo skroz. Čak i kada smo snimali ulazak u maricu, to mi je onako iskreno bilo baš jezivo.

Film koji će premijerno biti prikazan na jesen, sniman je u Centralnom zatvoru, a reper ističe da je potpuno realističan.

- Sve stvari smo gledali da izgledaju realistično i baš zbog toga mislim da će biti poseban – kaže Rasta i dodaje da se veoma dobro snašao u ulozi, ali da je imao i jednu potpuno drugačiju vrstu treme. Reper naglašava da se u filmu neće naći njegova bivša supruga Ana Nikolić:

 - Nema potrebe, jer je ovo nešto konkretno i radi se o zatvoru – zaključio je reper.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas