Oglas
· · Komentari: 0
TAKMIČENJE

ZVEZDE GRANDA: Zbog ove takmičarke Viki Miljković je vrištala, a Jelena Karleuša nije mogla da je gleda (VIDEO)

Takmičarka šoua Zvezde Granda, potpuno je šokirala članove žirija svojim performansom na sceni

1622443505_marija-1.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Prva
Oglas

Marija Gruevska, iznenadila je sve u novoj emisiji takmičenja Zvezde Granda, kada se sa vrlo neobičnim stajling pojavila na sceni, ali zbog jednog detalja su svi ostali šokirani.

Pročitajte još: DVE SORELE: Ovako zvuči kada Sloboda Mićalović i Ana Franić zapevaju hit Olivera Dragojevića (VIDEO)

Naime, ona je na binu ušetala sa ogromnom zmijom koja se uvijala oko njenog tela. Iako je stajlingom, koji je najviše oduševio Jelenu Karleušu, privukla pažnju žirija, zmija je ipak bila u fokusu svih.

Viki Miljković je u jednom momentu počela da vrišti, dok je Jelena Karleuša komentarisala kako ne može da gleda:

- Pošto zmija nije gladna, ja sam dala glas dvojci, da je gladna dala bih kecu - našalila se Viki Miljković, pa nastavila - Pevački mi se više sviđa dvojka i ja jdva čekam njen nastup.

- Ja uživo, u životu, nikada nisam videla ovakvu visoku modu, kao što vidim večeras na tebi. Ovo se zove visoka moda.... Svaka čast Zlatku, ovo je nešto nesvakidašnje na ovoj sceni, izgledaš kao princeza, pevala si kao iz neke druge dimenzije da si došla, totalno drugačije. Jedan čudan trip koji se nikada nije čuo na ovaj sceni, jedan totalno iščašeni pristup... - rekla joj je Jelena.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas