ZBOG ČEGA BI PERŠUN TREBALAO DA BUDE DEO SVAKODNEVNE ISHRANE: Začin koji nije samo dodatak ukusa
Peršun je široko rasprostranjena biljka u američkoj, evropskoj i bliskoistočnoj kuhinji
Peršun je široko rasprostranjena biljka u američkoj, evropskoj i bliskoistočnoj kuhinji
Da li ste ikada probali da spremite zimnicu za samo 5 minuta, se sprema veoma brzo i bez konzervansa, a može da “sačeka” zimu.
Za ovaj začin se veruje da ima "magične" moći
U HLADNO doba godine lekovito bilje ima podjednak značaj kao i u proleće. Naručito ako se koristi i kao začin.
Pojedina hrana izuzetno je dobra za zdravlje
Pomozite svom telu da eliminiše štetne materije iz organizma
Započnite dan na pravi način
Ova biljka će zameniti ceo asortiman apoteke ako počnete da je koristite svakodnevno
Problem sa povišenim nivoom holesterola u krvi sve je češći
Čajevi koji će vam pomoći da iybacite višak tečnosti iz organizma