
Četiri biljke kojima bi idealno mesto bilo u kuhinji: Dodajte zelenilo i ovoj prostoriji
Dodajte malo boje, pročistite vazduh ili uzgajajte sveže proizvode tokom cele godine!
Dodajte malo boje, pročistite vazduh ili uzgajajte sveže proizvode tokom cele godine!
Višegodišnje začinsko bilje je zahvalno jer vas snabdevaju začinskim biljem, a da pritom ne morate da plaćate mnogo novca i vremena za kultivisanje novih biljaka svake sezone
Uz ovaj trik začinsko bilje se više neće sušiti tako brzo.
Spremite kockice za zimu i unesite aromu svežeg bilja kad vam je najpotrebnije.
Uz ovaj savet za kako sušiti sveži bosiljak, nikada više nećete morati da kupujete sušeni bosiljak u odeljku sa začinima u vašoj prehrambenoj prodavnici!
Začinsko bilje je osim lepe dekoracije doma, odlično i prilikom pripremanja hrane.
Sve vrhunske kuvarice znaju da je začinsko bilje odličan dodatak svakom jelu.
Prvo pravilo koje sigurno niste znali - što ga više berete, više će rasti.
Sve dobrobiti ove začinske biljke.
U zatvorenom prostoru uspešno rastu lovor, menta i peršun, a mogli bi uspeti i ruzmarin i majčina dušica.