· · Komentari: 1
TREND

PRELEPA Anastasija diktira trendove: Ovo su KUPAĆI KOSTIMI koji će obeležiti leto 2021.(FOTO)

Mlada pevačica obožava dvodelne kupaće kostime.

1622466108_anastasija.png
Foto: Printskrin/Instagram/raznatovicanastasija

Pevačica Anastasija Ražnatović pre par meseci bila je na odmoru na egzotičnim destinacijama.

Tom prilikom nosila je kupaće kostime koji će zasigurno biti hit ovog leta.

Pročitajte još: Milica Pavlović ponela simpatičan bikini, a izgleda da ima i novog dečka: Evo kako provodi vreme u Crnoj Gori (FOTO)

Neizostavan crni kupaći sa perlicama i karnerićima savršeno će pristajati svim devojkama.

Beli kupaći sa šarenim motivima idealan je za šetnje pored plaže, jer se vrlo lako može iskombinovati sa suknjom ili šortsem u veselim letnjim bojama.

Jednobojni kupaći nikada neće izaći iz mode, jer uz njih svaki aksesoar savršeno pristaje.

Ovoga puta Anastasija je jednostavan maslinast kupaći uparila sa velikim slamenim šeširom.

Poslednjih par godina sve se češće prodaju dvodelni kupaći kostimi u različitim bojama. Anastasija je ovoga puta uklopila gornji deo žute boje sa donjim celom u boji ciklame.

Ova kombinacija drečavih boja istaći će preplanuli ten.

Bikini u "animal printu" biće nepogrešiv. Pevačica je nosila zebrasti print koji će biti hit ovog leta.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.