· · Komentari: 0
ZVEZDE

Bila je najlepša glumica Holivuda, povukla se iz TRAGIČNOG razloga i odličila da ostari (VIDEO)

Ketlin Tarner je jedina američka glumica koja ne krije godine.

1620394725_Red88.PNG

Rođena je juna 1954. godine i glumila je u mnogim kultnim filmovima kao što su "Čast Pricijevih" i "Rat Rouzovih".

Pročitajte još: Viktorija Bekam otkrila o superzvezdi: "Spajs grls" su stvorile Bijonse!

Dugo su je smatrali najlepšom glumicom Holivuda za kojom su svi uzdisali. Glumila je sa najzgodnijim glumcima, a posle serijala "Lov na zeleni dijamant" i "Dragulj sa Nila" u kojima je glumila sa Majklom Daglasom, svi su mislili da je niko nikada neće skinuti sa trona.

Opet sa Daglasom
Majkl i Ketlin ponovo glume zajedno u filmu "Metod Kominski", a glumiće bivše supružnike.

Međutim, poslednji film je snimila 2007. godine.

Potpuno se povukla.

Ketlin se potpuno povukla iz javnog života, a razlog je tragičan. Početkom 90-tih godina dijagnsotifikovan joj je reumatoidni artritis i lekari su prognozirali da više nikada neće hodati. Nije se predala i uspela je da pronađe terapiju koja ju je održala na nogama. Međutim, ova terapija je dodala višak kilograma.

Mnogi su mislili da se odla alkoholu, ali ona je u autobiografiji 2008. godine priznala da su joj lekovi "pomutili pamet". Zavisnost od lekova se otrgla kontroli i 2002. godine je otišla na odvikavanje.

Pročitajte još: Pogodi ko je? Rođena je u Rimu, Srbiju je predstavljala na Evroviziji, a danas je jedna od najpopularnijh mladih pevačica (FOTO)

Ketlin je oduvek teško podnosila seksizam, a pogotovo je napadala Berta Rejnoldsa i Nikolasa Kejdža.

- Ceo život sam karijeru gradila na izgledu, a kada sam kasnih tridestih obolela to više nisam bila ja. Tu je bio problem - rekla je Ketlin u televizijskom intervjuu.

Evo kako je u filmu "Dijamant sa Nila" izgledala Ketlin Tarner:

Pročitajte još: Bujno poprsje i savršen struk: Sofija Milošević nakon osam meseci od porođaja pokazala savršenu figuru (FOTO)

Pogledajte kako izgleda sada:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.