· · Komentari: 0

Britni Spirs se obratila sinovima i uplašila fanove: "Izgleda kao da se oprašta" (FOTO)

Nekadašnja pop zvezda ponovo je u centru medijske pažnje

1670233790_britni-spirs-youtube-printscreen-1.jpg
Foto: Youtube printscreen/Britney Daily/Jean Spearss

Britni Spirs, ponovo je zabrinula fanove, kada je na društvenoj mreži Instagram, postavila fotografiju svojih sinova, Šona i Džejdana, uz pomala zastrašujući komentar.

Pročitajte još: Duge noge za igranje: LEPA BRENA I ĐOLE ĐOGANI nekada, na snimanju spota (FOTO)

Nekadašnja pop ikona, ostavila je opis, kojim je veoma zabrinula svoje fanove, jer im je njen post delovao kao da se oprašta:

- Obojici mojih dečaka... Volim vas.. Umrla bih za vas!!! Sve bih dala samo da vam dodirnem lice! Šaljem vam svoju ljubav... Mamasita - stajalo je u opisu fotografije koju je objavila, a onda su usledili i komentari fanova, kojima je ovo zaličilo na pevačicin oproštaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Ipak, bilo je i onih komentara, koji su objasnili, moguć izliv emocija popularne pevačice.

-  Možda je sinovi nisu kontaktirali na rođendan pa je zato slomljena - samo je jedan od komentara.

Pročitajte još: Devojke luduju za njim: ČO GU SUNG, Koreanski reprezentativac zbog koga pripadnice ženskog roda i dalje PRATE FUDBAL! (FOTO)

Podsetimo, Britni Spirs u poslednje vreme, glavna je tema stranih medija, zbog svog čudnog ponašanja. Uglavnom objavljuje gole fotografije i nepovezane izjave, zbog čega obožavaoci misle, da sa njenim mentalnim zdravljem, definitivno nešto nije uredu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.