· · Komentari: 0
MUZIČKE ZVEZDE

Da li je PREPOZNAJETE? Popularna folk pevačica se TRANSFORMISALA na snimanju spota za pesmu "BALKAN BEJBE" (FOTO)

Popularna pevačica koja živi na relaciji Beograd-Cirih trenutno boravi u srpskoj prestonici

1622992107_goga_spot_05062021_017.jpg
Foto: Ataimages

Popularna srpska fol pevačica Goga Sekulić, koja zbog supruga i svoje porodice već godinama živi na relaciji Beograd-Cirih trenutno boravi u Beogradu gde aktivno radi na pripremi nove pesme, koja će premijerno izaći za deset dana.

Pročitajte još: Anastasija Ražnatović pored ARKANA: "Nema ona ništa Cecino, ista je otac" - Zbog OVE slike bukti rat na Instagramu! (FOTO)

Naime, pevačica Goga Sekulić tokom noći između subote i nedelje snimala je spot za novu pesmu pod nazivom "Balkan bejbe". Kako je kazala, pevačica Goga Sekulić provela je čak 20 sati na snimanju spota za pesmu iza koje stoji popularni dvojac, Džala i Buba Koreli. 


Foto: Ataimages

Saradnja sa svetski poznatim di-džejom

Pored toga, sa pevačicom Gogom Sekulić u pesmi će se pojaviti i poznati svetski di-džej Pi Džej, koji je u Beograd došao samo za potrebe snimanja spota sa našom pevačicom.

Pročitajte još: BRANKA KATIĆ otkrila recept za širok osmeh: Ovo je najvažnija stvar!


Foto: Ataimages

Za desetak dana izlazi pesma i jedva čekam da vidim reakciju publike. Moderna je pesma i škakljiva tema. Očekujte svašta - najavila j Goga Skulić za srpske medije.

Pogledajte prve kadrove sa snimanja spota na kojima je Goga Sekulić potpuno neprepoznatljiva.

Pročitajte još: JOVANA JEREMIĆ se rasplakala u manastiru Tumane: Potresla se zbog dve devojke! (VIDEO)


Foto: Ataimages

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.