Oglas
· · Komentari: 0
BIKINI

Demi Mur u bikiniju 25 godina posle filma "Striptiz": Lažeš, ne izgledam tako! (VIDEO)

Prošlo je 25 godina od filma "Striptiz", ali Demi Mur i danas izgleda kao avion!

1623048873_Demi-Mur.PNG
Foto: Instagram/ screenshot demimoore
Oglas

Demi Mur je spremna za leto, a to najbolje pokazuje kratak video glumice u bikiniju.

Pročitajte još: Guči slavi 100. rođendan: CRVENA BOJA I SOMOT vraćaju se na velika vrata (FOTO/VIDEO)

Prošlo je tačno 25 godina od kada je Demi Mur snimila film "Striptiz", ali nove fotografije ove glumice pokazuju da prkosi vremenu. Naime, ona je početkom godine učestvovala na modnoj reviji, a njen izgled je izazvao skandal, jer su svi bili ubeđeni da se Demi Mur izobličila od operacija. Ubrzo je objavila selfi kojim Demi Mur dokazuje da nije operisala lice.

Legendaran snimak Demi Mur

Nedavno je Demi Mur objavila video iz filma "Charlie’s Angels" u kojem nosi crni bikini i dasku za surf. Ovaj legendarni snimak je poslužio da pošalje poruku: "Letnji osećaj"! Demi Mur je u ovom filmu glumila sa Kameron Dijaz, Dru Barimor i Lusi Lu.

Gvinet Paltrou je potpisala sliku:

- Legendaran video!

Ostali pratioci su napisali da su u srednjoj školi svi bili zaljubljeni u nju!

Pročitajte još: Budite KRALJICA PLAŽE: Ove godine ponesite JEDNODELNI kupaći, evo i zašto (FOTO)

- Počinjem da prihvatam svoje telo, jer gravitacija vuče u svom pravcu i to mi se ne sviđa. Povremeno se pogeldam u ogledalo i kažem: Lažeš, ja tako ne izgledam! - rekla je nedavno u intervjuu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

"But I feel for myself it’s about acceptance… embracing it and no longer looking for what’s wrong – just being accepting of everything."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas