· · Komentari: 0
Xiaomi

Mi 11: kamera na nivou filmskog studija i performanse za profesionalce

Pored Snapdragon 888 procesora, tu je i 108MP trostruka kamera, Harman Kardon zvuk sjajan 6,81” ekran i 50W bežično punjenje!

1614612933_1920x1080_titleupdate.png
Foto: Promo

U eri u kojoj sve više pojedinaca uspešno izražavaju svoju kreativnost kroz fotografije i snimke, kvalitet mobilnog telefona, vaše džepne kamere koja je uvek uz vas, sve više dolazi do izražaja. Upravo zato je Xiaomi sa modelom Mi 11 odlučio da se obrati baš ovoj populaciji uz neverovatan kvalitet kamere i zvuka. A tu je i još poneko iznenađenje.

Oslobodite svoj kreativni potencijal sa 108MP trostrukom kamerom i nizom naprednih Al filmskih režima 

Mi 11 je poput vrhunskog filmskog studija koji stane u vaš džep, a zahvaljujući trostrukoj zadnjoj kameri pretvoriće svakog foto i video entuzijastičnog početnika u filmskog režisera. Mi 11 može se pohvaliti senzorom najviše rezolucije na svetu –kamera širokog ugla opremljena je 108 MP primarnim senzorom kojim Mi 11 snima kristalno jasne slike sa blistavim detaljima uporedive samo sa onima profesionalnog DSLR fotoaparata ili kamerama bez ogledala. Kamera od 13 MP sa izuzetno širokim uglom i telemakro 5 MP objektiv upotpunjuju podešavanje zadnje kamere nudeći impresivne pejzažne i detaljne snimke sa sjajnim bokehom. Sa prednje strane, kamera od 20 MP umanjuje okvire osiguravajući da korisnici i dalje izgledaju najbolje prilikom slikanja selfie fotografije ili tokom video razgovora s prijateljima. 

Foto: Promo

Videćete i čuti svaki detalj zahvaljujući 120Hz 6.81’’ AMOLED DotDisplay ekranu i SOUND BY Harman Kardon ozvučenju

Mi 11 opremljen je jednim od najboljih ekrana na tržištu koji je dobio ocenu A+, a DisplayMate vodeća svetska profesionalna institucija koja procenjuje kvalitet ekrana ga je proglasio najboljim ekranom. Sa vrhunskim 120Hz 6,81" AMOLED DotDisplay ekranom, Mi 11  jednako je impresivan i za gledanje i za upotrebu. 

Zahvaljujući brzini uzorkovanja na dodir od 480 Hz i senzoru otiska prsta na ekranu, Mi 11 omogućuje korisnicima glatko i brzo otključavanje uređaja bez nametljivih ureza ili okvira koji blokiraju ekran. 

Foto: Promo

S primamljivim Harman Kardon profesionalno podešenim dvostrukim zvučnicima, Mi 11 donosi vrhunski filmski zvuk, dok ga Corning® Gorilla® Glas Victus™ štiti od skupih oštećenja uzrokovanih padovima. 

Budite uvek jedan korak ispred sa najnaprednijim performansama na svetu

Mi 11 prvi je telefon sa  Qualcomm® Snapdragon™ 888 procesorom čime redefiniše vodeće performanse sa najnaprednijom mobilnom platformom na svetu. Qualcomm® Snapdragon™ 888 procesor u potpunosti unapređuje tržište sa svojim Adreno™ 660 GPU-om, Qualcommom® AL mehanizmom 6. generacije i X60 modemom – stapanjem AL tehnologije sa munjevito brzim 5G povezivanjem.

Foto: Promo

Zahvaljujući najmodernijem LiquidCool sistemu za hlađenje na ovom se uređaju možete baviti ekstremnim igranjem i drugim aktivnostima velikog opterećenja pri čemu će uređaj ostati hladan. U isto vreme, njegova 4600mAh baterija obezbediće dugotrajno korišćenje, a zapanjujuća trostruka kombinacija od 55W žičnog, 50W bežičnog i 10W obrnutog punjenja3 i kompaktnog, ali snažnog GaN punjača od 55W uključenog u pakovanju, osiguraće da nikada ne ostanete bez baterije.

Xiaomi Mi 11 se može prednaručiti u Srbiji od 01. Marta, a svi koji se odluče na preorder dobiće na poklon Mi Watch, pametni sat kao i jednu besplatnu zamenu ekrana u slučaju lomljenja u prvih godinu dana. Više detalja pogledajte na www.mi-srbija.rs.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.