· · Komentari: 0
MREŽA PETE GENERACIJE

Sve bliži SRBIJI! Najjeftiniji 5G telefon konačno stiže i u Evropu

Prema najavama kineskog giganta, koji beleži najveći rast na tržištu Evrope, uskoro bi prvi telefon sa mrežom prete generacije mogao da nađe na starom kontinentu po ceni od nepunih 300 evra

1599202501_xiaomi.png
Foto:ScreenshotTwitter/Xiaomi

Nikada bliže, nikada jeftinije sa mogućnošću nikada bržeg protoka informacija! Uskoro će i stanovnici zemalja Evrope imati mogućnost da uživaju u jeftinim pametnim uređajima koji podržavaju najnoviju  5G mrežu.

Pročitajte još: Da li bolujete od NOMOFOBIJE, a da niste ni svesni da IMATE OVU DIJAGNOZU?

Naime, kako najavljuju iz kompanije Xiaomi, novi telefon će biti deo postojeće Mi 10 serije uređaja, koga će pokretati, takođe, potpuno novi Snapdragon procesor iz serije 700. 

Pročitajte još: Korisnicima svanulo! NETFLIX testira nove opcije koje će OLAKŠATI ŽIVOT

Ipak, u javnost nije procurelo mnogo informacija o novom Mi 10 telefonu, ali se i na osnovu postojećih može zaključiti da će taj uređaj biti jedan od najjeftinijih 5G pametnih telefona na tržištu.

Pročitajte još: Tehnološka POBEDA: Evropol razbio mrežu za komunikaciju koju su koristile HILJADE KRIMINALACA

Xiaomi je za sada, samo objavio kratak video snimak sa najavom novog uređaja na svojim zvaničnim kanalima na društvenim mrežama. Kako je cenu označio u evrima gotovo da je sigurno da će novi uređaj biti dostupan u Evropi i drugim regijama sveta pokrivenim 5G mrežom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.