Oglas
· · Komentari: 0
PAMETNI UREĐAJI

REVOLUCIJA! Napravili narukvicu koja će računati MENSTRUALNI CIKLUS ženama?!

Nova pametna narukvica Xiaomi Mi Band 5 pratiće otkucaje srca sa merenjem zasićenosti kiseonika, ali će imati i opciju namenjenu isključivo ženama - praćenje menstrualnog ciklusa

Pametni-sat---zena-xiaomi.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Kineska kompanija, koja uspešno zauzima jednu od vodećih pozicija u svetu pametnih uređaja, otišla je korak dalje u projektovanju mogućnosti pametnih uređaja. Pametna narukvica Xiaomi Mi Band 5 navodno će imati i opciju namenjenu samo ženama - praćenje menstrualnog ciklusa.

Pročitajte još: Viber novine: Poruke će imati svoj rok trajanja?!

 Jedna od novih opcija je i praćenje otkucaja srca sa merenjem zasićenosti krvi kisieonikom

Prve informacije koje su procurele u javnost, ova pametna narukvica nemanjena globalnom tržištu imaće i NFC podršku, koja prvobitno najavljena samo za kinesko tržište. U prethodnim generacijama ovih pametnih narukvica modeli koji su se prodavali u Kini su imali NFC podršku i mikrofon za digitalnog pomoćnika.

Foto: Depositphotos

Pročitajte još: Kako prebaciti podatke sa jednog na drugi operativni sistem mobilnog telefona? (VIDEO)

Izgleda kako će Xiaomi Mi Band 5 pametna narukvica doći sa mnogim poboljšanim specifikacijama, a jedna od njih je praćenje otkucaja srca sa merenjem zasićenosti krvi kisieonikom.

Pročitajte još: Da li smo ugroženi? Tokom rada od kuće svi smo koristili ovu APLIKACIJU, a Gugl ju je ZABRANIO iz opravdanog razloga

Nova pametna narukvica dolazi sa ekranom dijagonale 1.2 inča, što znači da se u odnosu na prethodne generacije ekran povećao, a okvir smanjio. 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas