Oglas
· · Komentari: 0
MODA

Mirjana Bobić Mojsilović, kraljica MAŠTOVITOG oblačenja: Ove modele svi treba da imaju u ormaru! (FOTO)

Kreativan um naše slikarke i pisca, Mirjane Bobić Mojsilović, našao je svoj glas i kada je reč o izboru garderobe.

1622968569_christophe-colomb-6242814_1920.jpg
FOTO: Printskrin/ Instagram/ mirjanabobic
Oglas

U svojoj 61-oj godini, ova žena nas oduševljava svojim smislom za modu i boje.

Već smo pisali da je apsolutni trend ove godine cvetni dezen, kao i vesele boje, a Mirjana je apsolutna kraljica ovog trenda!

Pročitajte još: Napravite ELEGANTNU MAŠNU od pojasa na vašoj haljini i istaknite se stilom! (VIDEO)

Kako se nosi cvetni dezen

Mirjana se opredelila za haljinu sa jarko roze i plavom bojom i nije pogrešila. Haljina je romantična i deluje veselo, što i jeste cilj letnjeg autfita. Ito je uspela da izvede i sa košuljom i uz cvetom u kosi. Prizvala je vrelu atmosferu Španije ili Portugala.

Kombinacija haljine i kožne jakne izgleda posebno izazovno zbog hrabre, jarko crvene boje. Ovo mogu da iznesu samo žene sa stavom! Savršeno kombinovanje monohromatskog trenda u svakodnevnoj prilici.

 

 

 Pored cvetnih dezena, Mirjana voli da nosi i aspraktne šare na haljinama, kao i tufnice.

Pročitajte još: Stavila je PUDER na pomorandžu i ostala u šoku: Maramice za skidanje šminke zapravo ne čiste? (VIDEO)

 

Fanovi su svoje oduševljenje podelili u mnogobrojnim komentarima na fotografije: Dama, majke mi, dama; prelepa žena sa osmehom od milion dolara; “Ženske haljine su uvek kao neko ljubavno pismo poznatom ljubavniku, sadašnjem ili bivšem, ili onome koji tek dolazi. Haljine se oblače zbog muškaraca - suknje, košulje, pantalone, sakoi, to je samo odeća, haljina je uvek ljubavna poruka.”; vratile su se haljine, verujem da će se i ljubav vratiti; kao neka vaša slika... 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU  

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas