· · Komentari: 0

"On kuva i sprema po kući, dok ona gradi karijeru": Zet Mirjane Bobić Mojsilović pobrao sve simpatije žena (FOTO)

Ćerka književnice, novinarke i voditeljke Mirjane Bobić Mojsilović udala se 13. juna u Hramu Svetog Save, a njen izabranik je privukao pažnju javnosti

1655217309_pjimage---2022-06-14T163325.181.jpg
Foto: Printskrin/Instagram

Lepa ljubavna priča krunisana je brakom. Ivan i Mila su bili pune tri godine u vezi i za to vreme, par je morao da napravi mnoge kompromise. Kako se pisalo, Mili je oduvek bila bitna karijera, pa je Ivan morao da ostavi po strani svoj posao, kako bi mogao da joj bude podrška na tom putu.

Pročitajte još: "Nismo kupili sve za dete, imamo stvari od njegove sestre": Evo kako Hana Huljić i Petar Grašo dočekuju bebu

"Mila je bila u dugoj vezi pre Ivana, ali je sa njim pronašla svoju sreću jer je on u svemu prati i ne sputava njene ambicije." Ovako je započeo priču izvor Kurira, a potom otkrio kako je Ivan uspeo da osvoji Milu.

Foto: Printskrin/Instagram/milamojsilovic

"Ivan je vredan momak, on je po zanimanju majstor - zanatlija. Bio je veoma uspešan u svom poslu, ali ga je totalno zapostavio nakon što su on i Mila otpočeli vezu. Ona je karijerista, a on je morao da digne ruke od svog posla da bi mogao nju da isprati. Mila je fakultetksi obrazovana devojka, više od šest godina radi kao asistent na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu. Na početku njihove veze Mila je Ivanu jasno stavila do znanja da joj je karijera na prvom mestu, zbog čega je on počeo manje da se bavi svojim poslom i otkazuje mušterije kako bi uspeo da obavlja kućne poslove jer ona ne može da stigne."

Pročitajte još: Ceca i Anastasija održale zajednički nastup: Ćerka me čeka u apartmanu i kaže “mogu ti reći, nije ovo lak posao” (FOTO)

Foto: Printskrin/Instagram/milamojsilovic

"Oni imaju dogovor i već su se uigrali, super funkcionišu. Dok ona radi, on kuva i sprema po kući. Oboje su srećni, da nisu verovatno ne bi pod takvim okolnostima ušli u brak", zaključio je izvor.

Foto: Printskrin/Instagram/milamojsilovic

Povodom Miline udaje, mnogi fanovi su čestitali paru ulazak u bračne vode, a mnoge dame su imale reči hvale za podršku koju joj Ivan pruža i oduševljeno komentarišu činjenicu da ovaj momak nema problem da podeli obaveze po kući sa ženom.

Inače, Milin otac je bio ugledni doktor LJubomir Mojsilović koji je iznenada preminuo u 37. godini, kada je ona imala samo godinu dana. Nakon njegove tragične smrti, njena majka Mirjana je odlučila da se više nikada ne uda.

BONUS VIDEO:

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.