· · Komentari: 0
MODNI TRENDOVI

Modne BLOGERKE na aparatima! Bacite štikle, bunde, torbice, evo koji je ODEVNI KOMAD obeležio 2020. godinu (FOTO)

Godina za nama ostaće upamćena po brojnim popularnim trendovima, bilo da je reč o modi, dnevnoj rutini, putovanjima...

1608655012_moda.png
Foto: InstagramScreenShot/cerenariostubarao

Sezonske kolekcije različitih modnih brendova diktirale su različite trendove, ali čini se da je jedan odevni komad ipak bio najpopularniji u godini za nama. Osim toga, svako od nas ove godine kupio je bar jedan primerak ovog odevnog komada - pidžamu.

Pročitajte još: Zima je pred vratima, evo koji KAPUTI se nose ove zime (FOTO)

Ipak, nisu ni sve pidžame isti, a posebno nisu bile sve u trendu. Ove sezone dominirale su pidžame kakve su nosile naše bake i deke, pre nekoliko decenija. 

Pročitajte još: Prestanite da uništavate kožu i kosu: Ove navike morate da promenite

Upravo ovakve pidžame sačinjene su od dva dela, od čega je gorenji deo nalik na košulju, odnosno zatvorene sakoe. Naravno, u kompletu donji deo je širok, kako bi bio što udobniji.

Ovaj odevni komad nosili smo u svim prilikama. I na poslu, u novoj kućnoj kancelariji. Priznajte, zar ne? Ali i na predavanjima, prilikom viđanja onlajn sa prijateljima, na onlajn konferencija, sastancima i brojnim drugim situacijama.

Pročitajte još: Nosite CVETNU HALJINU i tokom jeseni: Uklopite je uz tople detalje

Tokom letnje sezone, furale su se ove pidžame kratkih rukava u kompletu sa šortsevima. Sa druge strane, prvi hladniji jesenji dan i iprvi dani zime ponovo su vratili u trend ovaj modni komad u popularnim kariranim dezenima i u debljim materijalima.

Pročitajte još: Evo kako ćete postići da vam NOGE izgledaju DUŽE i MRŠAVIJE (VIDEO)

Koji je odevni komad po vašoj meri koji je obeležio godinu za nama?

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.