Oglas
· · Komentari: 0
melem

Napravite domaći lek za PROŠIRENE VENE: Potrebna su vam ova TRI SASTOJKA

Za pripremu će vam biti potrebna samo 3 sastojka

1602075033_Depositphotos_125923646_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Proširene vene su oboleli krvni sudovi, najčešće donjih ekstremiteta. Venski zalisci u venama postaju nefunkcionalni usled čega se javlja venski refluks. To dovodi do širenja venskih zidova i stvaranja izbočine, odnosno prosirene vene.

Ovakvi krvni sudovi nisu u mogućnosti da obavljaju svoju funkciju i da pumpaju krv ka srcu. Ukoliko se ne leče prosirene vene mogu stvoriti velike komplikacije.

Pročitajte još: Jedite ga, MAŽITE, pijte, jer SMANJUJE BORE!

Nedovoljna fizička aktivnost, trudnoća i gojaznost su neki od faktor usled kojih nastaju proširene vene. Genetika, takođe, može biti krivac.

Ovaj domaći lek može da ublaži i izleči probleme proširenih vena. Sve što vam je potrebno je:

  • Pola šolje sitno seckane šargarepe
  • 3 kašike aloe vera gela
  • Pola  šolje sirćeta

Priprema:

Stavite sve sastojke u blender dok se ne dobije homogena mešavina.

Pročitajte još: Moćni začin: PRAH koji daje DOBRO ZDRAVLJE

Pastu nanesite na proširene vene i umotajte u zavoj. Ostavite 30 minuta da odstoji i nakon toga isperite mlakom vodom. Pastu mažite svkog dana pred spavaje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas