· · Komentari: 0

Narodni recept za lečenje ŠTITNE ŽLEZDE prirodnim putem

Sa poremećajem rada štitne žlezde, javlja se i niz drugih komplikacija u organizmu.

1615893805_oatmeal-2645945_640.jpg
Foto: Pixabay

Štitnjača je endokrina žlezda u obliku leptira, čije je mesto u donjem prednjem delu vrata. NJen je funkcija proizvodnja hormona štitnjače, koji se oslobađaju u krv i prenose u sva tkiva.

Ti hormoni podstiču pravilnu funkciju mozga, srčanih mišića i drugih organa, održavaju telo toplim i pružaju  energiju.

Poremećeni rad štitnjače dovodi do brojnih zdravstvenih problema, poput umora, nemira, debljanja, gubitka kilograma i drugih.

Ovo su najčešći simptomi kod poremećaja rada štitnjače:

  • Suva koža
  • Visok nivo holesterola
  • Promukli glas ili neobičan osećaj u vratu
  • Hipertenzija
  • Bolovi u nogama i mišićima
  • Promene apetita
  • Iscrpljenost
  • Stanjivanje kose

Problemi sa štitnjačom rezultat su nedostatka joda, jer u slučaju niske količine joda. Štaviše, hipotireoza je takođe povezana s nedostatkom selena i njegove dovoljne količine smanjuju rizik od otekline štitnjače ili guše.

Uz ovaj prirodni lek možete regulisati nivo potrebnih elemenata za zdrav rad štitnjače, ali svakako prvo se treba obratiti lekaru!

Sastojci:

40 crnih oraha
1 kg meda

Uputstvo:

Operite orahe, osušite ih i stavite u teglu. Dodajte med i ne pokrivajte ga, već ostavite teglu na mestu gde će 40 dana biti stalno izložena sunčevoj svetlosti.

Nakon toga procedite i ulijte tečnost u staklenu bocu.

Kako se koristi:

Pijte kašičicu ovog leka svako jutro, natašte.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.