· · Komentari: 0
LEK IZ PRIRODE

Ne igrajte se sa MIOMIMA. Evo kako da se prirodnim putem rešite ovog benignog TUMORA NA MATERICI

Miomi su učestali kod žena srednjih godina kada se stvaraju tokom perioda klimaksa

1609526347_ydravlje.jpg
Foto: Pixabay

Miomi na materici su dobroćudni tumori glatke muskulature materice  koji se razvijaju na unutrašnjem ili spoljašnjem zidu materice, a ponekad i na susednim organima.

Pročitajte još: Voćka koja je čist dar prirode: Seme grejpfruta pomaže pri lečenju nekoliko vrsta bolesti

Obično se javljaju u grupama i veličina im varira od zrna pirinča do dimenzija srednje lubenice, kada ispunjava celu trbušnu duplju. Najčešće se javljaju kod žena u reproduktivnom periodu, starosti od 35 do 50 godina.

Pročitajte još: Košta 40 dinara i PROVEREN je zimski ruski lek za podizanje imuniteta

Za ovu žensku boljku blagotvorno deluju trava virak i rosnica. U kombinaciji sa koprivom se pokazalo kao pravi ratnik u borbi protiv mioma.

List koprive sadrži organske kiseline, slobodne amine, flavanoide, karotenoide, tanine, kumarine.

Pročitajte još: Danima ste u kući, samo što ne EKSLODIRATE! Cvekla i još pet domaćih lekova rešavaju nadutost

List koprive se koristi kod pojačanih menstrualnih krvarenja i krvarenja iz hemoroida, kod povišenog nivoa šećera u krvi, za pospešenje lučenja mokraće. Čaj se priprema tako što se jedna supena kašika  lista koprive prelije sa 200 mililitara hladne vode,  potom napitak brzo zagrejati do ključanja. Sud poklopiti i ostaviti da stoji 10 minuta. Procediti i piti tri puta dnevno po šolju čaja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.