· · Komentari: 0
LEK IZ PRIRODE

Ove ČAJEVE svi imamo u kući, ali možda niste znali da oni leče STERILITET KOD MUŠKARACA (RECEPT)

Ranije se smatralo da probleme sa plodnošću ima samo žena, a danas se zna da se to podjednako dešava i kod žene, i kod muškarca...

1614070768_Depositphotos_78843388_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos

Uzroci neplodnosti mogu biti različiti. U najčešće uzroke muškog steriliteta spada pušenje, duže korišćenje marihuane i drugih droga, kao i hronični alkoholizam. Pored bolesti zavisnosti, tu je i nekontrolisano uzimanje steroida, koje izaziva skupljanje testisa i neplodnost.

Pročitajte još: Umor, nestabilna težina, problemi sa zdravljem: Šta sve ukazuje na to da se malo krećemo?

Previše intenzivne vežbe dovode do proizvodnje visokog nivoa steroidnih hormona nadbubrežne žlezde, što izaziva nedostatak testosterona i dovodi do neplodnosti. Nekad i tesan veš može da bude uzrok muškog steriliteta – jer povećava temperaturu tela, što rezultira smanjenjem produkcije spermatozoida. Neuhranjenost i anemija, kao i prekomerni stres – često su uzroci neplodnosti muškaraca.

Zeleni čaj podstiče proizvodnju spermatozoida i njihovu pokretljivost, ali prevelike doze mogu imati suprotan efekat

Donosimo vam recept sa dva čaja, koja uspešno leče sterilitet kod muškaraca.

Pročitajte još: RUSKI kardiolog Mihajlovič otkriva tajnu dugovečnosti SRBIMA: Šest vežbi za ZDRAVU KIČMU i u desetoj deceniji života

Đumbir

Ova biljka u narodu je poznata kao biljka koja povećava plodnost. Može se cediti u sokove, čajeve ili vodu i piti nekoliko puta u toku dana. Od đumbira se može spremiti i čaj. Đumbirovo dejstvo pojačava se ako mu se dodaje ruzmarin i bosiljak. Kašiku mešavine ovih biljaka preliti sa 700 mililitara vrele vode, pa ohladiti i piti 3 puta dnevno po šolju čaja. Čaj je idealan za lečenje steriliteta kod muškaraca.

Zeleni čaj

Pročitajte još: Grčenje mišića je signal upozorenja koje šalje telo: Evo kada treba hitno otići kod lekara

Ova biljka poznata je kao jak antioksidans, uništava slobodne radikale i ne dozvoljava im da oštete spermatozoide. Zeleni čaj podstiče proizvodnju spermatozoida i njihovu pokretljivost, ali prevelike doze mogu imati suprotan efekat. Čaj se priprema tako što se kašičica zelenog čaja prelije sa 250 mililitara ključale vode i ostavi 10 do 15 minuta da odstoji. Zatim se procedi i pije, bez dodataka ili sa malo meda ili limunovog soka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.