· · Коментари: 0
ПРИРОДА

Кошта 40 динара и ПРОВЕРЕН је зимски руски лек за подизање имунитета

У Русији вековима зими обавезно једу цвеклу која је доказано права витаминска бомба.

1606292332_beetroot-687251_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

Цвекла је један од најбољих природних онкопротектора. Садржи бетаин - активну супстанцу која зауставља развој одређених врста тумора.

Прочитајте још: РУСКИ лекар Торсунов тврди: Лезите на време, у супротном – ваша ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ОПАДА

На бази сока од цвекле је био синтезиран антиканцерогени препарат антозим који је показао своју ефикасност у лечењу пацијената после зрачне терапије.

Идеална доза је 200 грама цвекле дневно.
Колико се пије?
У почетку третмана узимајте само чајну кашичицу сока неколико пута дневно. Постепено повећајте дозу, али немојте претерати. Максимална количина сока, коју можете да попијете током дана је 600 мл.

Сок од сирове цвекле се најчешће примењује у лечењу тумора плућа, желуца и бешике. Поред тога пацијентима се препоручује да конзумирају најмање 200 г куване цвекле дневно.

Међутим, за прављење лекова и јела током третмана не сме да се користи прскано и модификовано поврће које је одгајано у нађубреном земљишту.

Рецепт за сок

Изрендајте ољуштену сирову цвеклу и исцедите сок кроз газу. Оставите напитак да одстоји 2 сата у фрижидеру, и само након тога можете га конзумирати.

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Древни ЛЕК монаха са Свете Горе који "ДИЖЕ из МРТВИХ" (РЕЦЕПТ)

Одличан за здраве, лековит за болесне Фото: Пиксабеј

Прочитајте још: Руски травар ДМИТРИ: Мушкарци, не купујте скупе препарате, ОВА БИЉКА спречава ЋЕЛАВОСТ

Иначе се препоручује да узимате 100 мл сока пет пута дневно пола сата пре јела и још 100 мл ноћу. Третман траје најмање годину дана.

Пошто се чист сок од цвекле тешко вари, можете да га помешате са цеђеним соком од шаргарепе.
Сок од цвекле се не препоручује код дијабетеса, остеопорозе, ниског притиска и цревних обољења.

Прочитајте још: ЧУВЕНИ лекар МОЛОХОВ се куне у КРАЉА ЈЕСЕНИ и ЦАРА ЗИМЕ: Руси лече 20 БОЛЕСТИ белим кореном!

Рецепт за квас од цвекле

Једну изрендану главицу цвекле помешајте са четири супене кашике мрвица од ражаног хлеба. Додајте мало шећера па прелијте са два литра млаке и прокуване воде. Преспите напитак у стаклену теглу, поклопите и оставите 2-3 дана да одстоји на топлом месту.

Након завршетка ферментације процедите и охладите квас.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.