· · Komentari: 0
EMOTIVNO

"Osećala sam da će nas razdvojiti"... Tanja Savić uputila sinovima poruku koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim (FOTO)

Pevačica i dalje vodi borbu za starateljstvo

1611669698_tanja-savic.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink

Tanja Savić, poslednjih devet meseci proživljava pravi pakao, otkako joj je suprug Dušan Jovančević odveo decu u Australiju.

Pročitajte još: Pamtite je kao Đinu iz serije "Srećni ljudi"... Danas je uspešna, srećna i izgleda drugačije (FOTO)

Pevačica je u često u medijima isticala, da je to učinio protiv njene volje, a pored toga što ih nije videla skoro godinu dana, još uvek zakoniti suprug joj često ne dozvoljava ni da razgovara sa njima preko kamere. Tanja je na svom Instagram profilu, postavila fotografiju sinova uz koju je napisala poruku koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

- Moja dva anđela. Ovde sam ih ja fotografisala. Fotografija od pre dve godine. Neka bolja vremena. Kao da sam osećala da će nas razdvojiti i činila sam sve da to sprečim. Često sam, vapeći za pravdom, ostajala bez odgovora. Toliko sam puta zvala policiju. Ali svakom je svoja muka najteža. Ne proživljavaju svi ovo. Ima i gore. Ne znam šta je to. Možda nas to Bog iskušava... da budemo jači...

Pročitajte još: Slavica Ćukteraš progovorila o majčinstvu: "To ne može da te ispuni 100 posto"

- Da konačno spoznamo sebe. Da zavirimo što dublje u svoje srce... I da ga pitamo šta je to što ono želi? Da li je mnogo stvari bilo na njegovu štetu? Da li su se mnogi ogrešili o njega? Neka ih... Neka im Bog sudi... On ne kažnjava, On samo postavi stvari na svoje mesto... Jer... ja ne znam šta si radio i govorio meni iza leđa... ali On zna. Oprostite na ovolikom pisanju, živ sam covek, imam prava na to. Al me uhvati neka tuga... - napisala je Tanja u opisu fotografije svojih mezimaca.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.