Oglas
· · Komentari: 0
NLO

Tito je sa "Galeba" gledao borbu NLO i JNA, a sukob je trajao DECENIJAMA

Dragan Vujičić je decenijama istraživao NLO i u knjizi "NLO nad Balkanom" do tančina objavio sve o tri susreta NJA sa vanzemaljcima.

1611418499_Depositphotos_52276959_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Ismet Kulenović, komandant 11. protivvazdušne divizije JNA, tatralno je saopštio pilotima da se radarska stanica od februara 1975. godine pretvara u ratnu silu kojoj je zadatak da spreči  NLO uljeza koji ometaju naše mlade pilote u obuci u Podgorici i na Ćilipima.

Pročitajte još: ČULA sam ZUJANJE i videla plavu svetlost: ZAŠTO vanzemaljci PROGONE majku i domaćicu

Dragan Vujičić Foto: V.N.

Međutim, "NLO situacija" u SFRJ odigrala se u tri čina i JNA nije pobedila. Prvo su petanest puta "migovi" dizani iz Bihaća i Beograda da bi presreli NLO. Radarske posade pojačane  su inženjerima. Sam Josip Broz Tito je naredio opštu uzbunu protiv NLO uz najveću diskreciju, a lično je nadgledao akciju sa broda "Galeb" iz Igala.

U Boku su oduvek dolazile NLO letelice.

Bokokotorski zaliv je od davnina poznat kao mesto koje opseda NLO. Freska "Raspeće Hristovo" u manastiru Visoki Dečani iz 14. veka poznata je kao misteriozna. Naime, pre pola veka objavljen je u "Večerim Novostim" tekst pod naslovom "Kosmički brod kao u Dečanima" koji je napisao naš novinar Sreten Petrović posle razgovora sa ruskim naučnikom Vladimirom Ivanovičem Avinskim.

Pročitajte još: "Svevideće oko" je DOKAZ: Među nama su POSMATRAČI i to je razlog zašto nas VANZEMALJCI OTIMAJU

Freska prikazuje letelicu kao kap vode.
SSSR je imao problem
Od 1980. do 1990. godine milion građana SSSR prijavilo je NLO. Pukovnik Sokolov je bio zadužen za ovaj fenomen i dao je naređenje pilotima da izbegavaju susret, jer su izgubili 14 aviona! Isto naređenje izdato je u JNA.

Naime, na fresci je očigledno naslikan vasionski brod u obliku kapljice. Freskopisac je poreklom iz Boke gde je viđao ili čuo priče o ovakvim letelicama...

Uvek iz pravca Italije!

Ipak, najveću uzbunu NLO na našem prostoru podigao je 1942. godine kada se pojavio iznad Splita, a 1941. godine iznad Petrinje.

NLO se uvek pojavljuje iz pravca Italije, odnosno, oduvek se sumnja da im se baza nalazi na severu te zemlje, na mestu gde se caru Konstantinu ukazao krst na nebu... O tome možete čitati OVDE.

Pročitajte još: ANTARKTIK krije NAJVEĆU TAJNU na svetu: ATLANTIDA se nalazi pod ledom?

- Počelo je kao igra ogroman svetleći objekat, iz pravca Brindizija, bi se svakog dana pojavljivao na radaru  koji je leteo brzinom od 6.500 kilometara na čas, "prebrisao" bi Jadran, a odna bi se zaustavio nad aerodromom Ćilipi i tako stajao. Sve ovo su mi pričali za "Večernje Novosti" svedoci poput dr Aleksandra Kostića - kaže Dragan Vujičić, autor upravo objavljene knjige "NLO nad Balkanom".

Prebriše Jadran i stoji, stoji, pa nestane!
Tito na "Galebu" Foto: Youtube/ screenshot Al Jazeera Balkans

U vojsci su učesnike rata protiv NLO nazivali "marsovci", a oni su pokušavali da se "migovima" približe objektu. Međutim, plan nije uspeo jer je letelica uvek držala isto odstojanje i nestajala sa radara.

Treći čin borbe bilo je gađanje raketama, ali to su bile termo-rakete, a objekat je bio - hladan!

Termo-rakete nisu mogle da pogode, jer je letelica - hladna!

- Tito je danima čekao rezultate "lova", ali se sa najelitnijim inženjerima vratio u Beorgad praznih ruku - ističe Vujičić.

Pročitajte još: Seljak je iskopao ČINIJU i svima je bilo jasno da je VEOMA STARA, a onda je usledio ŠOK i pitanje: KAKO JE STIGLA OVDE?

U SSNO je rađena analiza događaja na nebu 1975. godine i zaključili su da je u pitanju meteorološki fenomen. Zanimljivo je da se "fenomen" posle te godine nikada više nije ponovio.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas