· · Komentari: 0
DIJETA

Topi kilograme: Napravite sami dijetalnu vodu

Osam čaša vode dnevno se uvek navodi kao osnova zdrave ishrane

1606847083_Depositphotos_21231415_s-2019.jpg
Foto: depositphotos

Sada uz pomoć jednog jednostavnog napitka koji će vas i osvežiti, možete da smanjite masne naslage koje ste nakupili na određenim mestima na telu.

Pročitajte još: Dijeta koju ćete obožavati: Unosite negativne kalorije i mršavite

 

Bez obzira da li želimo da izgubimo kilograme ili da održavamo postojeću težinu, voda pomaže svim tjelesnim funkcijama da rade svoj svoj posao bez poteškoća. Da bi ste napravili Sasi vodu potrebno vam je: sveži đumbir, sveži listići mente, jedan krastavac, jedan limun i 8,5 čaša vode.


 

Foto: pixabay

Način pripreme: Operite limun rasecite ga na polovine i izvadite semenke. Svaku polovinu malo zasecite i ubacite u posudu sa vodom (8,5 čaša). Ne ljuštite limun, a nemojte ni cediti sok u vodu. Krastavac ogulite i nasecite na kolutiće i dodajte i to u vodu. Uzmite 8 do 12 listova sveže nane, operite ih i dodajte i njih. Oljuštite đumbir srednje veličine i narendajte u mešavinu. Sada sve to izmešajte još jednom zajedno, poklopite i stavite u frižider preko noći. Sledeći dan pijte samo Sassy vodu, rashlađenu, kada ste žedni. Biće potrebno da pripremate svežu Sassy vodu sa navedenim sastojcima najmanje tokom četiri idana, da biste videli rezultate. Vodu možete i procedititi svaki put kada je sipate u čašu.

Pročitajte još: Evo koliko često bi trebalo da stajete na vagu

Sasi voda sadrži 0 kalorija i poznato je da sama voda (8 čaša dnevno) uveliko potpomaže mršavljenju, dok ostali sastojci ubrzavaju proces sagorevanja masnih naslaga i sigurno smanjuju stomačić. Kada se naviknete na ovaj osvežavajući napitak, tipujemo da ćete nastaviti da ga konzumirate i nakon četvrtog dana.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.