· · Komentari: 0
FRIZURE

Pravo sa modnih pista: TRENDOVI FRIZURA koje će se nositi tokom 2023.

Pogledajte šta nam predlažu stručnjaci, a stil odaberite na osnovu oblika svog lica

1667918161_profimedia-0608040503-FRIZURE-2023-NASLOVNA.jpg
Foto: Profimedia

Od bob-frizure do smelih verzija, tokom nedelje mode stilisti nas uvek iznenade neočekivanim frizurama. Neke od trendova za sezonu proleće/leto 2023. koje ćete možda videti kako dominiraju i na našim ulicama, pogledajte u nastavku.

ŠIŠKE

Najbolja stvar u vezi sa šiškama je to što uz ovu jednostavnu promenu, možete potpuno osvežiti svoj izgled. Šiške su se vratile za proleće/leto sezonu, tako što su se u nedeljama za nama pojavile na modnoj pisti. Stilisti za kosu su se zaista poigrali sa dužinom, prikazavši šiške na više različitih načina. Glavni princip je odabrati onu dužinu koja odgovara vašem obliku lica, kao i visini čela.

Foto: Shutterstock

RAZDELJAK SA STRANE

Debatu o razdeljku sa strane ili po sredini, rešićete tako što za promenu malo prebacite kosu sa strane i vidite kako vam ovaj izgled stoji. Razdeljak sa strane naglasiće vaš seksipil, dok onaj po sredini više deluje ljupko i uredno.

Foto: Shutterstock

Pročitajte još: Frizerka objašnjava kako se pravilno pere kosa: Jednu grešku većina pravi, a vrlo ju je lako promeniti

BOB FRIZURA

Zvanično, bob je dominantna frizura za predsojeću prolećnu i letnju sezonu. Bob je klasičan rez koji se nikada  ne propušta, deluje šik. Može biti kraći ili duži bob, a ova smela frizura odmah daje formu svakom izgledu, kao i karakter onom ko je nosi.

Foto: Shutterstock

ZALIZANO KA POZADI 

Elegantno i struktuirano je tema koja će se ponoviti i za naredno leto. Uz ovaj izgled delovaćete sofisticirano i misteriozno.

Foto: Shutterstock

Pročitajte još: Bez hemikalija i odlaska kod frizera: Posvetlite kosu uz pomoć dve namirnice iz kuhinje

MINI VAL

Neočekivani trend koji se pojavio na revijama Tom Forda i Fendi za proleće/leto 2023 su sitne kovrdže. Delovaćete divlje, veoma ženstveno i privlačno.

Foto: Shutterstock


PIKSI SA RAZDELJKOM NA STRANU

Jasno je da će se naredne sezone voleti elegantniji izgled. Da biste postigli ovaj upečatljiv izgled, ukoliko ste ljubitelj kraće kose, jednostavno razdvojite kosu na stranu i uzdajte se u gel!

Foto: Shutterstock 

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.