Oglas
· · Komentari: 0
SAVETI

Trik koji će vam uštedeti prostor i vreme: Evo kako pravilno da spakujete majice, farmerke, pidžame (VIDEO)

Ova savet olakšaće vam svakodnevicu i dosadne poslove slaganja stvari.

1616429775_pjimage--34-.jpg
Foto: Printscreen / Instagram / mrs.ds.cleaning.reviews •
Oglas

Uz peglanje, slaganje odeće je najdosadnija kućna stvar koju svaka žena mrzi. To je jedna od onih stvari koje uvek ostavljamo za kasnije. Međutim, uz pomoć jednog trika rešitećete se i ove muke. 

Devojka po Instagram imenu mrs.ds.cleaning.reviews objavila je video na kome pokazuje kako ona sređuje svoj orman a u opisu je napisala: "Tako je lako, pogodnije i manje neuredno. Ovu tehniku koristite za savijanje pidžame, džempera, posteljine, peškira za kupatilo, peškira za čaj i još mnogo toga."

Pročitajte još: Trik koji će vam pomoći da se posteljina ne gužva tokom pranja: Potrebne su vam samo dve teniske loptice!

Kada jednom uvežbate i savladate ovu tehniku, svaki sledeći put raspremanja će vam biti lakši a orman će biti uredniji i organizivaniji i na taj način uštedećete na prostoru.

Jedna žena je Instragram profilu podelila jedan trik, a oduševila se kada su je mnogi pitali da podeli svoj način pakovanja stvari.

Pročitajte još: Ne ispuštamo ga iz ruku, a ne znamo da je devet puta PRLJAVIJI od WC šolje! Evo koji još predmeti u našem domu su opasni po zdravlje

Zahvaljujući ovom načinu slaganja odeće, majice i farmerke ćete bez problema moći da držite u fiokama. S obzirom na to da je ovako složena odeća pravougaonog oblika, ona je slaže u kutije za odlaganje odeće, a potom u fioke, ali, svejedno, možete ih složiti i u orman.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas