Oglas
· · Komentari: 0
LETOVANJE

PREOKRET: Nakon sastanka u JUTI pala ODLUKA za čarter letove

Prvi polaak za Skjatos biće kada je i planiran, a za Tursku 5. jula.

1593005557_Depositphotos_52587103_s-2019.jpg
Oglas

Samo su neke agencije pomerile prve polaske i to za Tursku. Avioni neće leteti na sva planirana odredišta u turska letovališta, a Antalija ostaje najtraženija.

Pročitajte još: Ovo PRAVILO za SRBE NE VAŽI? Prve SLIKE naših turista u Turskoj (FOTO/VIDEO)

- Prvi čarter kreće za Skjatos kako je i planirano 1. jula, a sledeći je 4. jula i leteće za Krit - kaže Aleksandar Seničić, direktor JUTA.

Smanjen je broj aerodroma u Turskoj na koje će sletati čarter letovi sa srpskim turisitma.

Neke agencije su odlučile da otkažu polaske za neka turska letovališta i putnici su preusmereni u druge hotele na turskoj rivijeri. Recimo, oni koji su uplatili Fetije letovaće u Bodrumu.

- Prvi let za Antaliju je 5. jula i dva dana kasnije je sledeći - ističe Seničić.

Pročitajte još: Nova PRAVILA za SRPSKE turiste: Antibaketrijske kesice i jedna BITNA RAZLIKA u odnosu na OBEĆANO

Prvi čarter za Hurgadu zakazan je za 16. juli, a dan ranije je planirano da srpski turisti polete za Majorku.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas