Oglas
· · Komentari: 0
LJUBIMCI

Većina pasa UNIŠTAVA KNJIGE, a ljubimac SLAVNOG PISCA ih OBOŽAVA

Najpopularniji australijski pisac Markus Zusak ima veliku pomoć u kući - psa Arčija.

1602247799_zusakpas.PNG
Foto: Instagram/ screenshot markuszusak
Oglas

Lako je Markusu Zusaku da piše bestselere kada ima psa koji mu pomaže!

Šalu na stranu, najpozantiji australijski pisac ima psa Arčija koji uživa da provodi vreme među knjigama, ali i sa piscem.

Foto: Youtube/ screenshot TEDx Talks

Pročitajte još: Da li znate šta sve vaš PAS TRPI od vas? Za početak, ne GLEDAJTE u njega!

Markus Zusak je u Srbiji poznat po svetskom bestseleru "Kradljivica knjiga" koji je deset godina na listi najprodavanijih knjiga na svetu.

Omiljeno Arčijevo mesto je u ogromnoj piščevoj biblioteci.

Zusakove knjige su i među najprodavanijim knjigama na onlajn portalima, a pošto je najčuvenija knjiga dobila filmsku verziju, Zusak je objavio nekoliko knjiga, ali su tri prevedene na srpski. Poslednji roman "Klejov most" je upravo objavila "Laguna".

Foto: Instagram/ screenshot markuszusak
Arči je "pas broj 2"

Zusak živi u Sidneju i u Australiji je uz psa Arčera proveo izolaciju.  Zusak Arčija naziva "pas broj 2", jer je prošle godine, posle čitave decenije, izgubio prvog krznenog ljubimca.

Roditelji slavnog pisca nisu znali da govore engleski...

Verovali ili ne, ali roditelji najpopularnijeg i najuspešnijeg australijskog pisca nisu znali engleski kada su se iz Nemačke preselili u Sidnej.

Pročitajte još: Jeste li primetili slovo M na čelu? Pet razloga zašto su NARANDžASTE MAČKE toliko posebne

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Home book stocktake never ends. Archer has proven himself...moderately useful. He’s a #stayhome kinda guy.

A post shared by Markus Zusak (@markuszusak) on

Pročtiajte još: Koliko je aktivnosti POTREBNO LJUBIMCU: Jedna vrsta PASA se brzo umori, a druga NE SME dugo da TRČI

Mark Zusak ima i dve mačke, ali je beli Arči jedini veliki ljubitelj knjiga.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas