Oglas
· · Komentari: 0
KUPOVINA

Zahvaljujući ženama: NAJPRODAVANIJI AUTO prošle godine bio je...

Prema studiji koju je sproveo sajt ISeecars.com žene vozači obično biraju mozgom, a ne srcem kao što to čine muškarci.

1610120924_Depositphotos_146701207_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Da li je baš tako? Naime, na listi najpopularnijih automobila koje kupuju žene našla se "buba" koja nije laka za održavanje, a noviji modeli su preskupi za ono što nude.

Pročitajte još: To su bila vremena: Lagano je JEZDIO sa nasmejanim vozačem, a svi su ga gledali otvorenih ustiju!

Istraživanje je urađeno na osnovu 54 miliona prodatih automobila. Pokazalo je dve veoma interesantne činjenice. Prva je da je među kupcima automobila 60% žena, a samo 40% muškaraca. Ovakav pokdatak, zaista, niko nije očekivao.

Drugi šokantan podatak je da žene kupuju automobile koji, u proseku, koštaju 15.000 dolara, a mušakrci u vrednosti od 49.000 dolara. Naravno, reč je američkim kupcima.

Prema podacima ovog sajta najpopualrniji ženski automobili su :

  1. ford fiesta
  2. kia forte
  3. folksfagenova buba
  4. nisan versa
  5. hjundai tuskon

Međutim, prema podacima evropskih sajtova žene, takođe, biraju manje i jeftinije automobile.

Pročitajte još: Putujemo kao naši roditelji: Turizam se vratio na nivo od pre 30 godina

Najpopularniji i najprodavaniji automobil prošle godine bio je "reno klio" koji je prestigao "folksvagenov polo". Ovo istraživanje je rađeno na osnovu 44 tržišta od Portugala do Rusije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas