· · Komentari: 0
RASKID

Zašto se vraćamo BIVŠIMA umesto da tražimo NOVU LJUBAV?

Ovo su najvažniji razlozi.

1605879220_Depositphotos_25539473_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Mnoga istraživanja su pokazala da mladi između 17 i 24 godine, često preka vezu, miri se, pa iznova počinje vezu.

Često se pitamo šta nas to nagoni da na sličan način biramo partnere? Zašto se ponekad vraćamo starim ljubavima, a nekad u novima tražimo osobine bivših.

Pročitajte još: Zašto bi trebalo da budete u vezi sa muškarcem koji je AMBICIOZAN kao vi?

Neki od odgovora su i ti da posle nekog vremena zaboravimo ono što je bilo loše i sećamo se samo lepih stvari. To se posebno događa u trenucima usamljenosti.

Usamljenost nas dovodi do pogrešnih zaključaka!

Takođe, jedan od razloga je i navika. Sa njim smo prošli određene trenutke, proveli jedan period i sa tom osobom smo izašli iz zone komfora. Sa bivšim nema dosadnog upoznavanja, dejtova, pretvaranja. Ne moramo ponovo da ulažemo trud.

Pročitajte još: SEKS posle korone je opasan! Doktor Miljko Ristić UPOZORAVA da ne sme da traje DUŽE OD 10 MINUTA

Ne ponavljajte greške više puta!

Kako vreme prolazi, a mi smo i dalje sami, naša sećanja naviru i mi vidimo samo bivšeg. Za to je kriva dosada i to što još niko nije naišao vredan pažnje. Dosadu ćeš utoliti tako što ćeš se javiti bivšem. Ovo je loš potez, jer će ti odvući pažnju sa bitnijih stvari, a i osećaćeš se kao u začaranom krugu, problemi će se opet javiti i samo ćeš se vrteti iz kruga u krug. 

Pročitajte još: Kako kažu naučnici postoji način da uspešno i brzo PREBOLITE RASKID

Svakako da je jedino i pravo rešenja da posle veze treba sebi dati oduška i odmoriti se. Čitaj knjige, gledaj omiljene filmove, idi u pozorište, otputuj na neku egzotičnu destinaciju. Provedi kvalitetno vreme sama sa sobom, da bi u miru i tišini shvatila šta želiš, a i da bi mogla slobodno da korakneš u budućnost, bez repova iz prošlosti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.