· · Komentari: 1
PREVARA

Žene VARAJU iz tri razloga, a prvi je potpuno BIZARAN i logičan!

Večita dilema - da li su nevernije žene ili muškarci?

1605259848_Depositphotos_165649164_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

 A znate li kada nežniji pol počinje da vara bračnog partnera i zašto to najčešće čini?

Pročitajte još: Poznati ruski psihoterapeut otkriva zašto današnji brakovi propadaju

Odgovor na ova pitanja dali su istraživači koji su otkrili da žene završe u zagrljaju drugog muškarca najčešće posle treće godine braka, piše britanski "San".

Žene varaju, nema sumnje.

Rezultati studije, u kojoj je učestvovalo 2000 ispitanika, govore da postoji pet ključnih razloga za to. Verovali ili ne, najčešći razlog je dosada, odnosno nedostatak zajedničkih tema sa partnerom.

Drugi je razdvojenost zbog karantina tokom pandemije virusa korona, a kao treći razlog ženske preljube navodi se ponovno uspostavljanje kontakta sa bivšim partnerima preko društvenih mreža.

Pročitajte još: Poljubila konja, srušio zid... Ovo su NAJBIZARNIJI razlozi za razvod

Sledi promena karaktera, odnosno životnih navika i ciljeva, dok istraživači kao peti razlog emotivne prevare ističu partnerovo pijanstvo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.