· · Komentari: 0
MISTERIOZNO

Bila je sama sa decom u kući, a onda je u mraku ugledala NEPOZNATU SILUETU!

U početku nije ništa primetila, a zatim...

1618994068_pjimage--51-.jpg
Foto: Printscreen / TikTok / corby123aaa

Mama dvoje dece ostala je potresena nakon što je objavila video na TikToku, a prijatelj joj je ukazao na to da se iza nje nalazi neidentifikovana figura. Kajli Korbi snimila je kako reaguje na rođendansko iznenađenje, dok su njena deca spavala na spratu. 

Pročitajte još: Princ Filip je dobijao SVE TAJNE izveštaje o posetama NLO, a zanimao ga je jedan INCIDENT

Ona ništa nije primetila na snimku, ali kaže da kada ga je poslala prijatelju, on ju je upitao ko je stajao iza nje. Kada je pogledala snimka, Kajli je videla siluetu koja stoji u pozaditi iza njenog desnog ramena. 

@corby123aaa

Seen a figure me omg

♬ Way Too Long - Nathan Dawe & Anne-Marie & MoStack

To ju je veoma uznemirilo, i postala je zabrinuta i za sebe i za decu. Odmah je kontaktirala roditelje koji su došli da ostanu sa njom tokom noći.

Pročitajte još: Tetrafobija je strah od broja 4, a OVAJ narod ga se smrtno plaši

@corby123aaa

##duet with @willparfitt

♬ It Must Have Been Love - 90s Dance Music

- Tata me ne bi ostavio sam jer imam decu u kući - rekla je, a zatim dodala: - Osećala sam se užasno, prestrašila sam se. Kao da me neko gleda iza mene.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.