· · Komentari: 0
Nesvakidašnje

Kupao je leš, a iz ušiju i nosa su počeli da IZLAZE MRAVI! Potopio je mrtvaca u vodu, a onda je unuk PROGOVORIO

"Nikad u svom životu ovo nisam video"

1599213523_Depositphotos_381424826_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Šejh Abas, koji je radio u mrtvačnici i dobrovoljno kupao mrtvace, bez ikakve novčane naknade, ispričao je sledeći događaj koji se desio lično njemu.

Šejh Abas je pričao:

- Nazvali su me rekavši mi da je u toj i toj ulici i kući umro čovek, pa ako mogu da dođem do kuće i obavim šta treba. Kad sam došao pred kuću, video sam da se radi o bogatoj porodici. Ušao sam u kuću i ostao bez teksta. Sve je bilo u staklu, mramoru, dosta toga je bilo pozlaćeno. Čovek je bio milioner. Kada sam ušao u sobu u kojoj je on na krevetu ležao mrtav, nisam mogao da se snađem jer je sva bila u ogledalima. Dok sam hodao na podu sam gledao svoje tabane i lice, sve je bilo u ogledalima. Na sredini sobe je bio veliki krevet prekriven svilom. Na krevetu je ležao on a oko njega tri sluškinje različitih nacionalnosti - pričao je on.

Pročitajte još: Snimljen globus koji svetli i nestaje u vulkanu: "Bili su VISOKI i PLAVI, a u PLANINI su ostavili bazu NLO"

- Prišao sam krevetu i otkrio beli čaršaf kojim je bilo prekriveno njegovo telo i lice. Umro je pre jednog sata. Kada sam otkrio njegovo lice, jedan mrav je izašao iz njegovog nosa. Onda su počeli mravi, mnogo njih, jedan za drugim da ulaze u usta a izlaze na uho. Išli su preko lica, a zatim su izlazili na usta i nos - pričao je radnik iz mrtvačnice.

Iznenadio sam se. Ovakvo stanje nisam našao u knjigama niti u knjigama koje govore o načinu pripremanja mrtvaca za sahranu. Nazvao sam jednog šejha, objasnio mu slučaj i pitao kako da postupim. Šejh mi je iznenađen i pogođen samo kratko rekao: “Šejh Abas, uradi kako misliš da je najbolje, ja ne znam.“

Pročitajte još: Dva DOKAZA o TUNELU ispod Petrovaradinske tvrđave postoje: Nalaze se u BEČU i na TITANIKU (FOTO)

- Pozvao sam njegove sinove da mi pomognu oko kupanja, međutim oni su odbili, samo je jedan njegov unuk pristao da mi pomogne. Onako u čaršafu smo ga uzeli i stavili u kadu koju smo pre toga napunili vodom. Nekoliko sam ga puta potopio kompletnog kako bi mravi izašli iz njegovog tela. I stvarno je tako i bilo, kada bi ga god potopi, mravi su izlazili iz ušiju, nosa i usta. Tako sam radio dok mu se telo nije očistilo od mrava, pokupio sam ih rukom sa površine vode i izbacio van - sećao se Abas.

"Ovako nešto nisam video"

- Nikad u svom životu ovo nisam video, okupao sam na stotine tela, ali ovako nešto nisam video, da nakon samo sat vremena od smrti iz tela izlaze životinje. Četiri noći nisam mogao da zaspim, stalno mi je bila njegova slika pred očima. Bilo kako bilo, njegovi sinovi nisu bili raspoloženi za razgovor. Seo sam u auto sa ovim unukom koji mi je pomogao oko kupanja i tada sam mu rekao:“Ovo što smo ja i ti videli oko mrava, nećemo nikome da govorimo, međutim, ja već 21 godinu kupam mrtvace, ovo nikad nisam vidio, kakav je bio tvoj deda?“ - pričao je.

Pročitajte još: Crnoj mački odseku rep ili se nađe zmijska košuljica: Baba SINĐA kod Negotina baca čini i skida magiju (Foto)

Unuk obori glavu i reče: “Vidi šejh, ja znam da ću biti pitan pred Allahom, ali ja znam sigurno da je moj dedo udarao i tukao svoju majku, udarao ju je toliko da bi vikala, onako se ni životinja ne udara. Sećam se jednom da ju je tako izudarao, da njegova deca koja su tada bili već odrasli, uzeli svoju nanu o odveli je u policiju da ga prijave zajedno sa njom. Kad su tamo došli, ona je izjavila da njeni unuci ne govore istinu i da nju njen sin ne udara."

- To je srce majke, bilo ju je stid i sramota da se čuje kako je njen sin nasilnik, trpela je bol i udarce, a njegova kazna je počela pre njegove sahrane - smatra radnik.

Šejh kao i drugi učenici smatraju da sve što mu se desilo nakon smrti je zbog nepokornosti prema majci.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.