Oglas
· · Komentari: 0
MISTERIJE

VANZEMALJCI su koristili OVO mesto kao aerodrom, a onda ga UNIŠTILI? Arheolozi se JEDNO PITAJU i danas

Granitni megaliti imaju savršeno precizne linije u lokalitetu Puma Punku koji do danas navodi arheologe na zaključak da pripadaju tuđoj civilizaciji.

1596010043_HISTORYpp1.PNG
Foto: Youtube/ screenshot HISTORY
Oglas

Kako je moguće da narod koji nikada nije izumeo oruđe može da granitno kamenje teško stotine tona seče savršeno pravim linijama u obliku ćiriličnog slova "N"? To se arheolozi pitaju do danas.

Pročitajte još: Imamo IDEALNO mesto za letovanje, SVE UKLJUČENO, a uz jedan USLOV - dobijate POPUST (FOTO)

Pročitajte još: Najmisteriozniji zamak napravljen je istim alatom kao i PIRAMIDE, a čuveni ROKER je napisao pesmu devojci zbog koje je SAGRAĐEN (VIDEO)

Poznanski Foto: Youtube/ screenshot HISTORY

Megaliti pronađeni u Boliviji u mestu Puma Punku spadaju među najveće na svetu. Reč je o granitnom kamenju i svaki je težak tonu! Arheolozi se do danas pitaju kako je Puma Punku izgledao, čemu je služio i zašto je kompletno uništen?

Puma Punku je star 50.000 godina, smatra Poznanski.

Jedno je sigurno - Puma Punku je star, bar, dva milenijuma iako čuveni arheolog Artur Poznanski smatra da je star najmanje 50.000 godina! On, takođe, veruje da ovaj lokalitet ima veze sa - zvezdama.

Precizno Foto: Youtube/ screenshot HISTORY
Granitno kamenje je savršeno precizno sečeno!

- Možda nikada nećemo otkriti koliko je Puma Punku star, ali je važnije pitanje čemu je služio - kaže Filip Kopens, autor knjige "Pitanje drevnih vanzemaljaca".

Pročitajte još: "Video sam biće sa dugačkim prstima": Postoji DOKAZ koji otkriva da li ste imali veze sa VANZEMALJCIMA (VIDEO)

Naime, teško granitno kamenje je sečeno savršenim linijama u obliku ćiriličnog slova "N" (latinica H). Zvanična arheologija veruje da je kamen sečen ručno. Međutim, reč je o preciznim linijama, savršenim uglovima i perfektnim kockama kojima je probušeno kamenje visoko po 25 metara.

Ko god da je sekao granitno kamenje imao je plan, logistiku i naprednu tehnologiju!

- Ko god je ovo gradio morao je da ima plan, logistiku i naprednu tehnologiju - kaže Brajan Forster, autor knjige "Enigma Tivanaka i Puma Punku".

Neverovatna preciznost Foto: Youtube/ screenshot HISTORY

Međutim, kako god bila izgrađena, najveće je pitanje čemu je služila Puma Punku? Teorija "arheologa drevnih vanzemaljaca" daje jednostavan odgovor - gradili su vanzemaljci, a korišćena je kao svojevrstan aerodrom.

Koristili su ga kao lansirnu rampu za avione

- Kada se blokovi poređaju u savršenom redu dolazi se do lansirne rampe za letelice, a zlatni nakit pronađen u Bogoti u obliku aviona savršeno se uklapa u ovaj svojevrsni aerodrom - kaže Forester.

Kopens i Forster Foto: Youtube/ screenshot HISTORY

Pročitajte još: Otkriveno kako su nastale piramide? Na isti način dogodilo se nešto i na Tibetu, a o tome postoji strogo čuvan SNIMAK

Međutim, najzanimljivija činjenica vezana za ovaj lokalitet je da je Puma Punku namerno uništen! Kompletno je prekriven blatom, a stene diorita su smrskane do sitnih kamenčića. To je moglo da se dogodi samo u slučaju stravične eksplozije.

Puma Punku je uništio meteorit ili su ga sami smrskali pre nego što su napustili Zemlju.

- Puma Punku je svesno uništen i velike su indicije da je to uradio meteor ili namerna eksplozija, što još više potvrđuje teoriju da su drevni vantemaljci koristili ovo mesto kao bazu za letelice, a onda je napušten i namerno uništen - smatra Kopens.

Zanimljivo je da mnogi stari mitovi u raznim kulturama pričaju o "zvezdanim ratovima", a najpoznatiji je ep o Ramajani i Mahapharati.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas