Oglas
· · Komentari: 0
"ZOVU ME ZOMBI"

OVO JOŠ NISTE VIDELI! Pogledajte kako baka UVIJA KUKOVIMA za svog 37 godina mlađeg muža (VIDEO)

ONA je dala sve od sebe da pokuša da bude seksi za svog muža

1646151672_0025545484844849.png
Foto: Printskrin/TikTok
Oglas

Okrutni "trolovi" nisu bili impresionirani pokušajima 61-godišnje Šeril Mekejn da začini stvari za svog supružnika Kurana (24), a neki su je čak uporedili sa "zombijem".

Šeril je podelila video snimak svog pokušaja da „bude seksi za muža“ na TikTok-u, a snimak je pogledan skoro 500.000 puta otkako je postavljen.

Na snimku je napisala: "Volim da se penjem na tu planinu."

Ali snimak je brzo privukao negativne komentare trolova, od kojih je jedan napisao: „Mislio sam da gledam egzorcistu ili tako nešto“.

Pročitajte još: Žena je ODMAH OSTAVILA muškarca nakon što je pronašla ogromnu "CRVENU ZASTAVU" u njegovom autu (VIDEO)

Drugi je dodao: „Onaj poslednji zombi kojeg ste pustili da slobodno luta dok kupujete ostala vrata.“

Dok je treći napisao: "Voliš zombija, brate."

@oliver6060 He got me bending like Licorice @kingqurannewpage #ShowUsYourDrawers #couplegoal #agegap ♬ YAE ENERGY - Lil Yachty

"Bro jako voli leševe", dodao je neko drugi.

Međutim, bilo je nekoliko komentara koji su branili neobičan par, a jedan je napisao: „Ti podli komentari se stalno koriste, zar ne možete smisliti nove?

„Volim vas, vaš sadržaj je neverovatan.“

Druga osoba je dodala: „Oni koji pričaju o tome da je bio primoran da bude sa njom, hmmm, ne možete jasno videti koliko je ovaj čovek voli po načinu na koji je gleda."

Kuran je upoznao Šeril kada je imao samo 15 godina, kada je radio u restoranu brze hrane njenog sina Krisa.

@oliver6060 i love climbing that mountain 🥰 @kingqurannewpage #ontopoftheworld #ShowUsYourDrawers #couplegoals ♬ original sound - Caoimhe/Cory

Došao je tamo gde je Šeril radila kao blagajnica i počeli su da se zabavljaju 2020. godine, a Kuran je zaprosio u julu 2021.

Pobegli su u Tenesi u septembru sa samo dva prijatelja kako bi se venčali, ali planiraju da ove godine obnove svoje zavete okruženi svim prijateljima i porodicom. Par se sada nada da će imati zajedničku bebu.

BONUS VIDEO: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas