· · Komentari: 0
HOLIVUD

Britni odlučila da prekine tišinu! Na sudu otkriva sve detalje iz ZATOČENIŠTVA - života pod OČEVIM starateljstvom

Britni Spirs je spremna da prekine tišinu u vezi svog života pod očevim starateljstvom, i prvi put govori o tome na sudu.

1619766829_Untitled.png
FOTO: Printskrin/ Instagram/ britneyspears Verified

Tata ove superzvezde trenutno kontroliše skoro sve aspekte ćerkinog života, a Britni čak ne sme ni da sama upravlja finansijama.

Starateljstvo nad Britni je uvedeno pre više od jedne decenije tokom Britninih borbi sa mentalnim zdravljem propraćenih od strane paparaca - ali već neko vreme postoji mišljenje da je ona sposobna da sama upravlja svojim životom.

Pevačica je zatražila da se direktno obtati sudu.

Ali kako je objašnjeno dokumentarnom filmu Frejming Britni, osoba koja živi pod starateljstvom ne može samu sebe proglasiti sposobnom - oni koji su zaduženi za njih moraju da se odreknu starateljstva.

Pročitajte još: Brutalna ISPOVEST Darka Lazića o PUCANJU iz pištolja: "Ne mogu više, porodica mi se RASPALA"

U slučaju Britni, obožavaoci su optužili njenog oca Džejmija Spirsa, da je to odbio kako bi je u suštini držao pod svojom kontrolom i koristio njenu popularnost kao svoju kasicu prasicu.

Sve ovo je dovelo do stvaranja pokreta "Oslobodimo Britni" koji ima ogroman broj pristalica širom sveta.

Fanovi su zabrinuti zbog Britninih objava na istagramu.

Britni je do sada bila suzdržana u javnosti kada se radi o ovoj temi.

Sada se to promenilo jer je Britni, navodno, zatražila da se direktno obrati sudu kako bi razgovarala o ponovnom uspostavljanju kontrole nad svojim životom.

Pročitajte još: Nataša BEKVALAC uživa na luksuznom letovalištu u toplijim krajevima, a evo i na ČIJIM LEĐIMA (FOTO)

Prema Si-En-En-u, pevačicin advokat Samuel D. Ingam, rekao je juče Višem sudu u Los Angelesu - Britni želi da se obrati sudu direktno - dodajući da bi volela da se to dogodi u narednih mesec dana.

Fanovi kao dokaz da se Britni nalazi u lošem psihičnom stanju zbog "zatočeništva", navode njene mnogobrojne snimke sa društvenih mreža.

  Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.