Oglas
· · Komentari: 0
Najbolji BIVŠI ikada

Tik Toker zaprepastio fanove kada je uradio OVO: Da li biste volele da imate ovakvog bivšeg dečka?

Šon Najland priredio nesvakidašnje iznenađenje majci svog deteta

1667214592_pexels-photo-1417255.jpeg
Foto:Pexels
Oglas

Šon Najland je popularni TikToker, kreator viceva, koji je na ovoj popularnoj društvenoj mreži okupio preko 3 miliona pratilaca.

Pročitajte jošTelefonski poziv koji je za princa Harija i Megan Markl promenio sve za NOĆ VEŠTICA

Pored smisla za humor, pokazao je da ima smisla i da bitne ljude u svom životu obraduje lepim i neočekivanim gestovima. On je oduševio i svoje fanove i bivšu partnerku, kada joj je za 31.rođendan priredio veliko iznenađenje. Tim gestom joj je izrazio zahvalnost za podizanje zajedničkog deteta.

 

@shaun.nyland I paid off my ex girlfriends mortgage. She deserves it. 🎁 #ex #parents #birthday ♬ Home - Edith Whiskers


U videu koji je prikazao na Tik Tok-u, a koji je prikupio preko 5 miliona pregleda, Šon je svojoj bivšoj bacio ključeve uz reči:

''Rođendan ti je i želim da bude najbolji ikada. Znam da više nismo zajedno. Ti si najbolja mama, pa sam uradio nešto. Zvao sam banku i isplatio celu hipoteku. Ova kuća sada pripada tebi'', izgovorio je Šon.

Pročitajte jošMiloša Timotijevića svi znate, a evo ko je bio njegov otac (FOTO)

U početku, Ket nije mogla da poveruje šta njen bivši partner izgovara. Kada joj je on predložio da proveri mejl na svom telefonu, nije mogla da sakrije iznenađenje.  Par je bio zajedno sedam godina, i imaju trogodišnjeg sina. Zbog nesuglasica, odlučili su da se raziđu u aprilu ove godine, ali po svemu sudeći ostali su u sjajnim odnosima. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas