Oglas
· · Komentari: 0

3 NAČINA DA SE RAZBUDITE UJUTRU: Kafa je kratkotrajno rešenje, isprobajte trikove koji će vam dati energiju

Ako vam jutro teško pada, pogledajte kako da se lakše razbudite i završavate obaveze mnogo lakše. Umesto kafe, isprobajte neki od 3 trika za energiju.

1716377797_shutterstock_2297174271.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

Da li primećujete da vam jutro teško pada, ne možete lako da se razbudite i dolazite na posao pospani? Kafa će vam pomoći samo kratkotrajno, a ako je pijete na prazan stomak, može da izazove tegobe. Vreme ja da se pozabavite tim problemom i isprobate neke od trikova koji su dosta delotvorniji i pomoći će vam da dobijete energiju i budete spremni na sve izazove koje dan nosi.

1. Jednostavne vežbe


Odvojte pet minuta ujutru za jutarnje razgivabanje. Odradite nekoliko jednostavnih vežbi i pokrenite cirkulaciju, to će učiniti da se osećate mnogo raspoloženije. Ukoliko vam se čini da za to nemate vremena, odradite vežbe u stolici. Jednostavno se istegnite dok sedite za računarom ili kada izađete na pauzu. Efekte ćete primetiti odmah.

2. Svež vazduh


Ako osećate pospanost, vrlo verovatno vam nedostaje kiseonika. Izađite na svež vazduh ili otvorite prozor. Dišite duboko nekoliko minuta kako biste uneli što više kiseonika u organizam. To će vam pomoći da se razbudite i dobijete energiju, a ukoliko je dan sunčan i vedar, izmamiće vam i poneki osmeh.

3. Kurkuma


Zlatno mleko je popularan napitak od kurkume, koja je prepoznatljiva po svojim benefitima. Kurkuma može da podigne energiju i učini da se osećate bolje. U šolju biljnog mleka naspite kašičicu kurkume, pola kašičice cimeta, malo đumbira, jednu kašičicu meda, prstohvat bibera i malo kokosovog ulja. Kada zagrejete mleko, dodajte sve ostale sastojke (biber na samom kraju) i uživajte u toplom napitku koji je bolja opcija od kafe.

Lepa i srećna 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas