Oglas
· · Komentari: 0
MAGIJA

DA LI BISTE PRIMETILI? Uz TRIK ćete uzeti CELO parče pice, a niko neće saznati (FOTO)

Na ovaj način dobijate najveću krišku, a vaši prijatelji to nikada neće primetiti.

1638966731_pjimage--64-.jpg
Foto: Printskrin/TikTok/@foodies
Oglas

Ovaj jednostavni trik vam omogućava da isečete ceo komad od cele picu, bez promene oblika.

Tiktok video ima 12,2 miliona pregleda i komentara onih koji su zadivljeni 'tajnim delom'. Neko je napisao u komentarima da je trik previše dobar, rekavši: "To je nezakonito." „Zar je zbog toga sva pica koju jedem tako j***no mala“, pitao se drugi.

"Savršen zločin"

Dakle, sledeći put kada budete uzimali picu i poželite "zabranjeno" parče, isprobajte ovaj trik i vidite da li neko može da primeti krišku koja nedostaje.

Pročitajte još: NEVEROVATNO! Čovek postavio 30.000 LAMPICA i mora da pritisne 98 PREKIDAČA da bi ih uključio (FOTO/VIDEO)

Uputstvo

Počnite tako što ćete iseći tajni središnji deo.

Isecite jednu polovinu kao i obično, na jednaku parčad.

I drugu polovinu podelite na jednake delove, odsecajući od velikog srednjeg parčeta.

Ogroman komad nedostaje u centru, to će sigurno biti primetno.

Pica izgleda kompletno uprkos tome što nedostaje ogromna porcija.
 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas